Fredagsfys innan fredagsmys!

Hej på er alla härliga!

Hoppas att ni har haft en riktigt skön vecka?

Mina träningshöjdpunkter har varit:

Nationalsdagsyogan i tisdags

Lisa Beskow - nationaldagsyoga

Nationalsdagsyoga

Och en lugn distansrunda på 16km i går

Lisa Beskow - löpning

I dag tänkte jag riva av några fredagsintervaller innan jag sätter mig på ett plan till Gran Canaria för lite efterlängtad semester! Är du sugen på att köra samma pass?

Här kommer veckans fredagsintervaller:

Uppvärmning: 5min

Intervall: 6-10x400m med start 2:30

Instruktioner: Mät ut en sträcka på ca 400m och starta klockan när du sticker iväg på första intervallen. När du går i mål så vilar du så lång tid som det är kvar tills det har gått 2min och 30sek sedan du startade intervallen. Efter 2:30 startar du nästa intervall med precis samma upplägg. Kör så många intervaller som du klarar att hålla tiden (upp till 10 stycken). Om du har kortare än 10sek kvar på vilan när du går i mål så bryter du passet.

Nedvärmning: 5min

Lycka till!

Kram Lisa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..