Next up: California!

Det här med semester! Nog för att livet är väldigt härligt även på vardagarna, men inget går upp mot den avslappning som semester ger. Att vakna upp och ta dagen som den kommer är nog en av livets skönaste känslor.

Precis så var det i måndags. Vi vaknade upp i Strängnäs och bestämde oss för att spontant boka en natt i Trosa. Vi tog bilen dit, käkade en lätt lunch och sedan drog vi på oss löparkläderna. Vi sprang först längs vattnet och sedan en stund på skogsstigar.

Lisa Beskow löpning

Lisa Beskow löpning

Efter att vi kommit ut på vägen igen drog vi upp tempot och sprang i ganska snabb takt tillbaka till hotellet där vi bodde. Det blev en bra tur på ungefär 45 minuter.

Lisa Beskow löpning

Lisa Beskow - stretch efter pass

Efter en dusch och lite slappande i morgonrocken på hotellrummet gjorde vi oss iordning för en middagsdejt. Under middagen får Edde den lysande idén att vi borde nattbada och vips har den gulliga servitrisen lånat ut två cyklar till oss och vi cyklar i morgonrockarna bort till en badbrygga. Jag hoppar i det svala vattnet (utan att doppa tårna innan) och både chockas och njuter av kylan på en och samma gång. Sedan cyklar vi hem till hotellet igen, skrattar och bestämmer oss för att sitta ute och spela spel en stund. Verkligen så underbart mysigt!

Cykeltur i Trosa

Efter några dagar i stan med lite fix så är jag nu på nästa sommarort, nämligen mitt älskade Kalifornien där jag bodde i fem härliga år. Mer om livet här imorgon!

Hoppas att ni alla njuter av sommaren!

Kram Lisa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..