Semesterträning

Just nu befinner jag mig ”on my old stomping grounds” i Kalifornien. Jag pluggade, tävlade i löpning och jobbade här borta under totalt sex år så känslan av att komma hit är en blandning av att komma hem och att vara på semester. När jag landade på LAX så slogs jag direkt av ett nostalgiskt meteoritregn. Känslor, tankar, smaker överfall mig och längtan efter livet här borta blev genast enormt stark. Någon gång ska jag och Edward flytta tillbaka hit i några år, men det får bli senare.

Kalifornien soluppgång.

Hur som helst, jag är framför allt här för att umgås med min bästa vän Annie och hennes två månader gamla dotter Adeleine.

Lisa Annie

Våra dagar följer bebisens dygnsrytm och det blir mycket promenader och strosande uppblandat med amningspauser. För mig är det ett optimalt upplägg då det jag allra helst vill är att få kvalitetstid med Annie och bara prata, prata, prata. Och eftersom vi låter dagarna vara ganska obokade så hinner vi med massor av den varan.

Utöver alla härliga bebispromenader så vill jag få in minst ett träningspass per dag när jag är här. En bra sak med att resa västerut är att jag blir kvällstrött, men otroligt morgonpigg. Då är det inga problem att starta dagen med en löptur. Gårdagens pass med en lugn morgonjogg för att skaka ur flygresan ur benen. Jag sprang 8km i lugn fart och avslutade sedan med lite bålstyrka. Idag ska jag ge mig på en snabbdistans på 5km för att känna av kroppen lite. Dessutom vill Annie testa att köra ett lättare yogapass för första gången sedan hennes förlossning vilket jag tänkte vara med på.

Ja, livet är väldigt härligt här borta med den perfekta mixen av träning, sol, bad, god mat och mysigt häng!

Lisa Beskow

Ha en underbar dag!

Kram Lisa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..