Sommarens skafferi

Åh vad jag älskar sommardagar. Kanske är det enkelheten som gör sommaren så himla härlig? Inga krångliga stora jackor och varma kängor. Inga vantar, mössor eller underställ. Utan hopp ner i shorts, linne och flipflips och så är dagens outfit klar.

Samma sak med träningskläderna. Shorts, sport-bh, linne, strumpor och skor. Sen är det klart. Så himla enkelt att slänga ner i strandväskan tillsammans med badlakan, bikini och en bok. Då är det plötsligt enkelt och nära till träningen. Det är bara att riva av ett träningspass på stranden när springet i benen (förhoppningsvis) kommer.

För några år sedan coachade jag och min Rundaykollega Charlotte Svett & Etikett-Kalle Zackari Wahlström i löpning och då tipsade han om ett enkelt träningspass som är perfekt att köra på en strand när tiden är knapp, nämligen 10 varv av: 5 armhävningar, 10 situps och 15 djupa benböj. Gärna så snabbt som möjligt. Ta tid och tävla mot en kompis, eller dig själv och se hur mycket snabbare du kan bli. Precis det upplägget körde jag idag när jag ville riva av ett snabbt pass. Roligt, svettigt och snabbt avklarat. Med andra ord precis i min smak!

Sedan lyxade jag till det med världens bästa sommargodis!

Sommarbär

Kram Lisa

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..