Yoga, promenad och utegym

Dagens träningsskörd har bestått av dag två i min yogautmaning och även i dag har jag kört yoga hemma med hjälp av Adriene som har massor videos på youtube. Yogan körde jag direkt på morgonen innan jag tog tag i dagens arbetsskörd.

Efter lunch tog jag en paus från jobbet och tog en skön långpromenad längs vattnet och lyssnade på sommarprataren Johan von Schreeb som pratade om sitt arbete med Läkare utan gränser. Otroligt inspirerande!

Efter att arbetsdagen var slut tog jag med mig Edward till utegymmet för en skön genomkörare. Jag fullkomligt älskar utegym! Speciellt dagar då jag suttit inne och jobbat från morgon till kväll så finns det inget som gör mig gladare än utomhusträning. Frisk luft, vackra vyer och träning på det.

Kram Lisa

Lisa Beskow på utegymmet

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..