Grötlunch

De dagar jag jobbar hemifrån blir det ofta gröt till lunch. Men står man sig verkligen på det? Definitivt, det handlar ju helt om vad man gör med gröten. Idag körde jag med jordnötssmör, kokosflakes, blåbär och så vaniljpulver och kardemumma på det. Drygt 400 kcal, 15 gram protein och 8 gram fibrer. Dessutom snabbt att göra och viktigast av allt – gott!

gröt

Snabbmat!

 

  1. Hej!
    Är det havregrynsgröt du äter? Vilken sorts havregryn rekommenderar du?

    1. Hej Malin! Ledsen för sent svar, semestertider du vet… Jag äter nog mest havregrynsgröt, men ibland blir det rågflingor också. Favoriten just nu är steel cut-havre, som ger en tuggigare gröt. Och så massa topping i form av knapriga nötter och färska bär. /Karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..