”Undrar just om jag var Jane i ett tidigare liv?”

Vaknade i natt av världens träningsvärk i nacken.Eller kanske var det bara nackspärr? Visste inte om jag skulle tycka att det var bra eller dåligt, eftersom träningskläderna jag hade med till Mexico är de enda rena kläder jag faktiskt har kvar nu när jag ska åka hem…

Var på en stor äventyrspark halva dan i går, Xplore, utanför Playa del Carmen, och äventyrade mig å det värsta.

Först körde jag djungeljeep på en 5 km lång sträcka så att jeepen gick sönder, ratten slutade att fungera i varje vänstersväng, så det som redan innan var lite spännande för barnen blev spännande även för mig som körde… Shit, det gick några svordomar, backningar och stenpåkörningar innan vi var framme!

Sedan gjorde vi linbanan…

xplore

Allvarligt; jag trodde först att jag skulle toksvimma, men när jag var där stod där högst upp i luften och hade djungeln under mig så kändes det konstigt nog ganska säkert – och kul! Undrar just om jag var en Jane i mitt förra liv? Det kändes som så när jag graciöst (hm) kastade mellan torn efter torn. Hela banan tog en och en halv timme, och vi kastade oss mellan 9 torn, ibland flera hundra meter.

Förmodligen var det där nacken gick.

Eller om det nu är träningsvärk.

Vi spände fast oss ordentligt förstås förstås med hjälmar och allt.Men tyvärr kan jag inte visa de bilderna eftersom det var grymt varmt (alla gick omkring i bikini och badshorts i parken) och när alla remmar och säkerhetsanordnar var fastspända satt de så hårt åt överallt att man såg ut som en kassler med nätet kvar.

Fullständigt knäckande för självkänslan. (Jag vet för jag såg en bild på mig själv och nu är det hårdträning som gäller när jag kommer hem!)

Nu blir det ett dopp i poolen innan jag drar till flygplatsen!

Kram!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..