Medan jag vilade kroppen kom Borat…

Två dagar tog det att bli av med träningsvärken i benen, det är snabbare än jag trodde faktiskt.

Det var tå-mot-tröskel som ställde till det.

Tå-i-väldigt-hög-fart-mot-tröskel, rätare sagt.

Precis när jag hade fått tillbaka suget efter att få sätta mig upp på cykeln igen small det rejäl i stortån.

Första diagnosen var en kraftig stukning. Andra diagnosen var att tån gått av.

Resultatet var i alla fall att jag inte fick på mig några skor, ett enda par jesussandaler (visserligen snygga men extremt somriga och helt fel än) var det enda som funkade och med dem släpade jag mig på författaren Susanne Bolls release för boken Det enda rätta.

Om jag skulle ha vilat kanske?

Nja.

Vissa saker måste göras trots smärta. Susanne är en av vännerna omkring mig som stöttat och peppat mig under min sjukdom och när hon nu släpper en bok måste jag ju göra Det Enda Rätta, också.

Det gick som en dans (eller förresten, ingen dans, jag haltade ju svårt) och jag minglade runt med idel vännerna och författare innan tån sa ifrån på skarpen.

Resten av veckan har jag vilat kroppen och så här i efterhand vet jag att den första diagnosen var rätt (fast jag får fortfarande inte på nåt annat än sandaler) men det grämer mig att jag missade Borat.

För hjältarna på Hjärtebarnsturen, med Lars Erlman i spetsen, de kör ju vidare för den goda saken skull och sliter sina kroppar för att samla ihop pengar till Hjärtebarnsfonden.

En av dem är Sten Sjögren som slog vad med sin fru Johanna om att han, om han lyckades samla in 50 000 kronor på en egen insamling på charity storm, skulle cykla en av sträckorna i turen iförd Borat-dräkt.

Tada!

Hjärtebarnsturen

Sten körde alltså sträckan Nyköping- Norrköping, tolv mil (12!) i den här blåsan. 57 000 viskas det om att han ensam dragit ihop till fonden, jag tycker nog att han borde ha fått ännu mera med tanke på hur kallt det måste ha varit…

Hjärtebarnsturen

Innan Borat-dräkten körde Sten och Louise Eriksson (hjärtebarnsmamma!) i ToppHälsas färger, och nu återstår det att se vilka som orkar cykla de sista två etapperna.

I morgon är det Södertälje-Gävle och på tisdag avslutas hela turen mellan Gävle och Falun.

Heja heja, alla hjältar!

Jag håller alla tummar och tår (eh, bara en tå förresten) för att allt ska gå bra.

Avslutar med lite mingelbilder från releasen:

Susanne Boll

Susanne Boll

Susanne Boll

Susanne Boll

Susanne Boll

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..