Äntligen värker det i kroppen igen!

Jag och fyra av våra instruktörer på resan; Dan Marsch, Anders Nordlund, Christer Skog och Tony Duberg. Jonas Orsen saknas, han var inne och vallade allas skidor!!

Check på årets första träningsresa!

Kom hem i går, och njuter av att ha vaknat med träningsvärk i både ben, mage och armar.

Det blev en fantastisk helg, 67 deltagare på Selma Spa i Sunne där vi körde en ren längdskidhelg i ett fantastiskt vinterlandskap!

Efter att ha fått harva på Kristinebergs IP i Stockholm där det finns en 400 meter lång slinga av konstsnö så var det så härligt att komma till Värmland och se vintern.

Sunne kommun ställde upp och spårade nya spår i skogen intill Selma Spa där vi bodde, och det så härligt att åka så jag hade tårar i ögonen sista dan.

Att träna i naturen fyller mig alltid med glädje. Det är slags bonuskänsla som infinner sig när man inte bara står på gymmet och ser samma sak utan man förflyttar sig och upplever nya saker hela tiden.

Skuggan av ett moln, en solstrimma som letar sig genom granarna, den vita snön gnistrar… Underbart helt enkelt!

Livsnjutning!

Det här var sjätte året som vi körde en skidresa till Sunne och det var första gången som vi hade sååå mycket snö. På lördagen firade vi med att fixa en brasa och bjuda på varm saft till alla våra ToppHälsa-gäster, och det var så mysigt att stå där och insupa atmosfären som alltid ger en ny dimension med en brasa.

Det är nåt speciellt att få värma sig med en brasa och varm saft när man åker skidor!

Och till helgen är det dags igen.

Tällberg väntar med ännu mera snö! Det finns platser kvar, så kom och upplev det bästa av vintern med oss! Ska du köra något skidlopp i vinter är det dessutom här du träffar de grymmaste instruktörerna och får med dig värdefulla tips till Vasaloppet.

Till sist – tack alla som var med oss till Sunne, hoppas att vi ses snart igen!

Tack alla för en grym helg!

Oups…

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..