Äntligen kan jag avslöja hemligheten!

Det finns en anledning till att jag har varit frånvarande på bloggen de senaste månaderna, men nu kan jag äntligen förklara varför:

Jag har suttit och skrivit på min nya bok och i går kom pressmeddelandet ut och jag kunde för första gången få visa omslaget!

Så här ser det ut:

Omslaget till min nya bok! Två hål i huvudet & ett mirakel. Omslagsfoto: Peter Jönsson

När pressmeddelandet kom ut satt jag på en terrass utanför ett hotellrum på Kreta och jobbade. Och trots att jag jobbat så hårt med boken under så lång tid, blev jag ändå förvånad över min reaktion när jag såg det.

Jag började gråta.

Det kändes som värsta belöningen efter allt slit, alla sena nätter och dagar som jag lagt allt annat åt sidan för att kunna lägga ner min själ i boken. Jag valde att lägga bort bloggen för en stund för att verkligen ta hand om min bok-baby, vagga den och ömma för den. Jag har suttit på kvällar, helger och ibland på nätterna för att jag ville att den skulle ge så mycket till er läsare. Jag vill ge både konkreta tips, men också både hopp, tro och tankar som ni kan ta till er när ni vacklar.

Så stod det i pressmeddelandet som kom ut:

”Den 28 augusti släpper Pamela Andersson boken Två hål i huvudet och ett mirakel – en berättelse om hjärntumören som mirakulöst försvann och efterlämnade just två hål i huvudet.

Vad händer när man får diagnosen hjärntumör?

Är det självklart att man skaffar sig en personlig tränare, äter nyttigt och sover bättre än någonsin? Det har nu gått några år sedan Pamela Anderssons liv vändes upp och ner av en potentiell dödsdom.

”Du har en tumör i din hjärna.”
Pang!
”Som vi aldrig kommer att kunna operera bort.”
Pang, pang.

2012 fick Pamela diagnosen hjärntumör. Sedan dess har hon kämpat för sitt liv. Genom strålningar, håravfall och otaliga cellgifter har Pamela tagit träningen, sömnen, kosten och tankarna till hjälp för att orka igenom behandlingarna. Men främst har kampen skett genom att leva själva livet – genom kärlek, glädje och motgångar, genom skratt och gråt. Men mest skratt.

Två hål i huvudet och ett mirakel berättar Pamela på sitt engagerande, starka och gripande sätt om sin egen cancerresa. Hur hon genom sin positiva inställning och sitt nitiska arbete med träning, sömn och inte minst tankarna – på ett mirakulöst sätt – har tagit sig från att leva med en hjärntumör som inte går att operera till att den är helt borta.

Pamela Andersson är chefredaktör på tidningen ToppHälsa, föreläsare och ambassadör för Cancerfonden och födelsestaden Hudiksvall. Hon har tidigare utkommit med boken Jag ska inte dö idag.”

Jag lovar att jag ska komma igång ordentligt med bloggen nu igen, och jag tackar så hemskt mycket för alla mejl från er som saknat den!

Kram på er!

 

 

 

LOADING..