Den bästa present du kan ge

Img 5156

Med Anette Norberg och Susanne Gunnarsson, både OS-guld hemma i byrålådan!

Känslan när man vaknar efter en lyckad releasefest och hjärtat sväller av tacksamhet över alla som var där, över skratten, glada tillrop och musiken som spelades så att tårarna rann. (Tack Christer Skog och David Tallroth!) Den känslan går jag omkring och bär inom mig nu.

Det är visserligen två dagar sedan releasen men hjärtat glömmer inte värmen av alla kramar, kinderna minns än de mjuka kyssarna som placerades vid kärleksfyllda ”hejdå och tack för ikväll”-avskeden. I hela lägenheten står alla blommor utspridda i olika vaser, de största buketterna har fått en egen vas, de mindre får trängas i samma. Vem har 30 vaser hemma? Inte jag i alla fall.

Det gör inget att hela köksbordet är fullt. Att hela lägenheten doftar av olika typer av blomster gör att jag blir påmind om det fina varje gång jag vaknar eller kommer hem från jobbet.

Att så många ville komma och fira min nya bok ”Två hål i huvudet och ett mirakel” känns fantastiskt.

Img 4497

Linda Nyberg och Agneta Sjödin.

Här var gamla och nya vänner, OS- och VM-guldmedaljörer, världsrekordhållare, musiker och författare, Sveriges bästa tidningsmakare och kollegor, en fantastisk samling människor som tillsammans gav mig en kväll som jag aldrig kommer att glömma.

Img 4462

Min gamla kollega på Expressen och parhäst i Sportpanelen, Mats Olsson.

Img 4515
Img 4520

Maken och musikgeniet David Tallroth fick mig att gråta.

Img 4480

Med kollegan Helene Arkhem och fd kollegan Lena Thelenius.

I min nya bok skriver jag ett kapitel om hur det kan vara svårt för omgivningen att hantera när en närstående eller kollega blir svårt sjuk.

Som när jag gick cancer.

Vad ska man säga, vad ska man inte säga, hur ska man bete sig? Ett av tipsen handlar om tid. Och när jag sitter här omringad av alla de fina gåvor som gästerna kom med, doftar på ett vackert doftljus och ställer upp min favoritchampagne i skåpet ovanför kylen, så tänker jag på det som står i min bok:

Din tid är den bästa presenten du kan ge till en annan människa.

Så tack för alla underbara gåvor – men mest av allt, tack för ni kom. Att ni valde att komma hem lite senare, avstod en middag med maken eller en nattning av ett barn och kom för att glädja mig istället.

Det känns oerhört stort.

I helgen blir det dessutom en ny release i min födelsestad Hudiksvall där jag också är ambassadör. Mellan kl 11-13 signerar jag min bok i bokhandeln i Guldsmeden, och mellan 14-16 har en öppen release på Aktivitetsfabriken nedanför Köpmanberget.

Om du ger mig din tid gör du mig lycklig.

Img 4513

Författarinnan Susanne Boll tog sig tid!

Pamela anderssonaoe0

Här är inbjudan till Hudik om ni vill komma! Jag signerar också på bokhandeln i Guldsmeden mellan kl 11-13 på lördag.

Flera bilder från releasen hittar ni här! 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..