Det kom ett mail: Livet känns tungt ibland

Jag går fortfarande som på moln efter att min nya bok släppts, och är så tacksam för alla som hört av sig. Det har varit både TV4, Aftonbladet-tv, Radio Stockholm och en massa tidningar, och vill ni höra intervjun på ToppHälsas egen podd, PeppPodden, finns den på Acast.

Img 4572

Besök på Nyhetsmorgon TV4

Men framför är det alla underbara läsare som jag är sååå tacksam för.

Som det här mailet som kom på facebook i veckan:

”Hej Pamela,

TACK, TACK, TACK för din bok. För att du delar med dig av din resa och din kamp.

Jag har inte cancer (vad jag vet) ändå känns livet tufft ibland. Genom din bok har jag hittat motivation och kraft att alltid göra mitt bästa och lite till. Att aldrig ge upp, att alltid kämpa, alltid.

Du är en sann inspiration!

Varma hälsningar

Från Kajsa”

Jag fick lyckorysningar i hela kroppen och kämpade med tårarna när jag läste. Att få inspirera en annan människa känns oerhört och jag är så tacksam för ditt mail, Kajsa. Tack!

För precis som Kajsa skriver är det ju inte bara sjukdomar vi människor drabbas av, vi har alla våra tunga stunder i livet där man kan behöva tips och råd, eller kanske verktyg för att försöka hitta tillbaka till sig själv igen. Och just det delar jag med mig av i nya boken ”Två hål i huvudet och ett mirakel”. Förresten – är det okej med lite skryt? Måste bara få berätta att boken ligger på femma på tio-i-topp-listan för böcker på Hudiksvalls Bokhandeln! Före mig har jag bara Hans Rosling, Jonas Jonasson med ”Hundraettåringen”, Agneta Sjödin och Jan Guillou. Inte illa, va!?

Img 4763

Femma! Hurra!

I går flög ner jag ner till Mallorca på höstens första träningsresa med ToppHälsa, och jag öppnade den här valsöndagen med en powerwalk på morgonen och sedan fyra mil på cykeln. Jag har ju haft kikhosta under sommaren och det här var lite av ett test eftersom jag inte har kunnat träna grund av de jobbiga hostattackerna som kommit varje gång jag har försökt höja pulsen. Men det gick bra! Så glad för det! Konditionen sög, och jag slet ont i backarna, men det gick!! Tjoho!

Img 5016

Powermorgon med Anna från Tara.

Img 5023

Fika på Hiltons Bike in.

Faktum är att jag kanske blev lite övermodig för bara nån timme senare gick jag ner på stranden för att dansa med Calle Sterner (han den grymma från Let’s Dance, ni vet) och blev så galet trött så att jag nu ligger utslagen på hotellrummet, haha.

Img 5033

Med Calle och D-flex som också var med och dansade.

Men nu är jag på gång – och i morgon blir det boxning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..