Inte råd med träningsresa? Gå vår nya yogakurs hemma!

IMG_6705

José Nunez är grundaren bakom konceptet Moveoo.

Det har gått fem dagar av utmaningen som jag gett mig själv och till dig som läser Topphälsa, och jag känner mig så nöjd! Jag har inte bara gjort 30 minuter om dagen, mera tre timmar om dagen och det var länge sedan jag kände mig så stark! Det har blivit powerwalks på morgnarna, två timmar cykel varje dag och så har jag varvat med träning för armar, axlar, bål och ben i och med moveoo-träning och core.

Det har varit helt fantastiskt!

hjärntumörblogg

Med fötterna mot himlen och en skivstångsvikt i handen mår man bra!

Att åka med på en träningsresa kostar mycket pengar, jag vet det, och jag är tacksam för att jag den möjligheten att jobba med träning och hälsa. ToppHälsa har drygt 20 träningsresor på ett år, både utomlands och hemma i Sverige. Att ta en träningshelg i Sverige är förstås betydligt billigare än att åka till Rhodos och Thailand, och är man nyfiken men kanske inte har jättemycket pengar kan det vara en bra start att boka in sig på till exempel en skidresa i Tällberg eller Sunne, eller satsa på en träningshelg på Hook Herrgård, Skepparholmen, Siggersta Gård eller Körunda. Alla underbara ställen med bra träningsmöjligheter!

IMG_6691

Det finns flera ställen än Rhodos att träna på. Men det känns onekligen svårt att lämna den här utsikten…

Men det finns även flera digitala kurser som man kan gå på nätet! ToppHälsa har flera kurser där du betalar för ett år och kan gå på ditt eget tränings- och kostläger varenda dag från 299 kr och uppåt!

IMG_6901

Här yogar vi på Levante, men du kan faktiskt lika gärna yoga i ditt eget vardagsrum med vår nya kurs!

Den senaste kursen lanserades i augusti, det är en yogakurs med yogainstruktören och kostrådgivaren Annika Kvist (jag är också med på ett hörn!) som sträcker sig över tio veckor där du vecka för vecka guidas genom yogapass och meditationer, du får också ett recepthäfte för frukost, lunch och middag för att du kan hitta sundare matvanor.

Här hittar du kursen!

PSST! Med rabattkoden PAMELA15 får du 15 % rabatt ;)

Precis som min andra kurs Träna med D-Flex och Pam – Kom i form på 21 dagar! (som du hittar här) bygger yogakursen på massa bra och peppande filmer. Du får bland annat yoga- och yinyoga-övningar som du kan göra hemma och som passar både nybörjare och den som har yogat tidigare. Men även om kursens huvudfokus är på yoga så får du även verktyg för att äta hälsosamt, vardagsmotionera och för att tänka mer positiva tankar.

Vad du än väljer, hashtagga gärna #topphälsa30 på insta så att vi på redaktionen kan peppa dig! Kram!

  1. Carina skriver:

    Om jag skulle resa med er på träningsresa, skulle jag inte vilja behöva betala för din resa med. En tränare är ok, men varför ska jag betala för nån annans, det fattar jag inte. Din resa är ju antagligen inbakad i priset för dom som betalar eller hur, eller vem betalar din?

    1. Hej Carina, min resa är inte inbakad i priset, du behöver alltså inte betala för mig. Arrangören står för instruktörernas resor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..