Min geniala plan lyckades! Här är beviset

Jag gjorde det! Min geniala plan lyckades!!

Innan jul skrev jag här på bloggen om min nära-på-stresskollaps, och jag lovade mig själv att den här julen skulle jag vara mera good-enough.

Jag skulle satsa på det som var viktigt, jag skulle vila och kasta kraven över axeln.

Och kolla in bilden, KOLLA IN!!

IMG_9638

Vilopulsen har gått ner från 69 till 62 och jag klappar mig själv på axeln. Bra Pam!

 

Under den här perioden har min vilopuls på natten gått från höga 69 slag per minut, till en hjärtfrekvens som landat på 62 slag i natt.

Det betyder att kroppen får jobba mindre på natten, vilket gör att jag orkar mera på dan, hjärtat utsätts inte för samma påfrestning, hjärnan orkar ta bättre beslut och jag har haft längre period av djupsömn vilket är viktigt för återhämtningen och som ger minnet och inlärningen en extra boost.

Jag är faktiskt stolt över mig själv.

Det är svårare än man tror att vara lagom, i alla fall för mig som är en person som har svårt att sitta still.

Och jag behöver den energin inför det här året.

Hela branschen står inför nya utmaningar och vi på ToppHälsa omgrupperar oss också. Vi ska bli ännu vassare, peppa er läsare ännu mera och jag ska försöka hitta nya utmaningar i form av olika typer av träningsresor både i Sverige och utomlands som jag hoppas att ni vill resa med oss på. Kom gärna med förslag på var ni skulle vilja åka och hur ni vill träna eller föreläsare ni skulle vilja lyssna på?

Till sist: missa inte Cancerfondens gala, Tillsammans mot cancer, på TV4 den 7 januari – och bli månadsgivare! Forskningen gör skillnad! Jag kommer att finnas på plats och återkommer med en rapport på tisdag.

Kram och trevlig kväll nu!

IMG_4337

Bild från förra årets gala, jag och maken Christer Skog.

IMG_4324

IMG_4384

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..