Acroyoga är vår grej!

Alla måste börja nån stans eller hur?! Vi är inte födda som Yogamästare men Silje och jag slänger inte in handduken med en gång! Vi är inte kanske på samma nivå som alla andra Instagrambabes men vi är gå gång!

Vi satsar HÖGT och har redan börjat följa några tjejer på Instagram som vi tänker sänka i (det vi ännu ej bemästrar) nämligen Acroyoga!

Det är kul (lite läskigt) men vansinnigt roligt! Vi har så sjukt kul tillsammans när vi tränar och det är ju det som är huvudsaken eller hur?! Nu skall vi träna på detta minst en gång i veckan framöver så vänta bara några veckor så ska vi nog kunna visa en ännu häftigare film!

Denna filmen kan kanske diskuteras (bland proffsen) men vi hade skitroligt och hela gymmet hörde nog hur vi skrattade – åt oss själva!

Så detta bjuder vi på!

Jag säger bara … fortsättning följer!

Kärlek från oss båda!

Silje och Lise

 

  1. Hanna skriver:

    Haha, vilket roligt klipp. Det ser ut som det gör när jag och Rickard testar en massa nya grejer. Sånt där man blir så himla glad över för att det är så roligt.

    1. Ja verkligen! Man skall ha KUL – det är det viktigaste. Sen får man bjuda på sig själv också.. haha Vi vet ju att våra kommande filmer kommer blir lite bättre (kan ju knappast blir sämre eller hur?!) 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..