Ja det blir tungt att lämna Kungsbacka på söndag. Jag visste det redan innan jag ens åkte ner men känner klumpen i halsen redan nu.

Jag har två dagar kvar och skall själv på isen på söndag (så vem vet jag kanske lämnar Kungsbacka redan på lördag??!!.. HAHAHA).

Idag har de flesta åkarna varit trötta. Jag anpassar träningen hela tiden efter hur de mår. Att de får en bra upplevelse är det som är viktigt för mig och vi har redan kommit längre än vad jag någonsin hade kunnat tro vi skulle göra under veckans gång.

Jag la in den tyngsta delen i början då jag visste att tröttheten skulle komma. Nu fokuserar vi mera på avspänning, stretch och rörlighet. De tycker det är skönt och sedan så lägger vi in lite övningar för de som vill.

Alla är så duktiga så det finns knappt ord för vad jag fått uppleva under veckans gång. Jag vet att föräldrarna har sett bilder och berättar för mig hur deras barn kommer hem lyckliga och stolta!

Det glädjer mig.

Kungsbacka har en plats i mitt hjärta.

Nu drar deras säsong igång för fullt och tävlingar skall ta plats. Jag kommer tajma in en uppvisning med hela klubben till vintern och längtar så tills att få se alla på isen.

Fånga dagen – den kommer aldrig tillbaka…

Kärlek från mig,

Lise

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..