En ny favorit!

cheesecake

Du behöver

(4 port)

500 gr vaniljkesella (el vanilj yohurt med lite turkiskyohurt – allt efter smak)

8 digestivekex

valfria bär

Varva kesam och krossade digestivekex i glas, avsluta med ett lager bär överst.

Färdigt!

Tips – vill man göra detta ännu nyttigare kan man använda sig av kvarg naturell och blanda i lite ekologiskt vaniljpulver för att få riktigt god smak på det hela!

  1. Sara skriver:

    Kesam? Är det som kvarg/kesella? Låter väääldigt gott!

    1. hahaha.. har bott här i Oslo för länge ser jag nu! *ler* Japp det är vaniljkesella men jag har avnänt lite turkisk yohurt blandat med vaniljyohurt de senaste 4 dagarna.. – tröttnar aldrig på den!hahaha

  2. Hanna skriver:

    Det låter riktigt gott!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..