Makeup jag kan lita på!

makeup

Jag är verkligen inte enkvinna som vanligtvis bloggar om smink och skönhetsprodukter men idag kände jag för att vara lite ”ytlig” samt dela med mig av några av mina favoriter som jag inte vill vara utan (och där alla inte kostar för mycket).

Jag har en ”normal hy” men vet efter många år och försök vilka märken som passar bäst på mig.

Här är mina favoriter

Ögonbrynen

Min ögonbrynspenna från Anastasia Beverly Hills är definitivt min nya favoit. Den kan köpas som tjock eller tunn penna (jag använder den tunna och har ej testat den tjocka än).

eyebrow

 

Efter att jag har fixat brynen använder jag denna fina genomskinliga gelen som ser till att hålla allt på plats (hela dagen)!

d064b5d6be2846548ba5ab6628d1b8d147ffc6a0

Fixing spray (gör att sminket sitter!)

Fixing spray från Jan Thomas. Jösses.. va bra den är. Den ger fuktighet (vilket är bra) men den får sminket att verkligen stanna på sin rätta plats hela dagen! Jag minns hur jag inte trodde helt på den norska kvinnan som försökte övertyga mig i butiken men jag är glad hon lyckades!. Det är också en evighetsflaska – håller ju hur länge som helst (och får sminket att sitta perfekt hela dagen)!

jthomas

Foundation

Jag har testa många olika sorters foundation men återvänder alltid till min favorit som sitter bra och som är dryg att använda. Denna har du länge och väldigt lite skall till när du applicerar den.

 

 

clq_Z9FF05_402x464

Eyeliner

Jag fick för några år sedan tips om följande eyeliner från en makeupartist. Sedan dess har jag aldrig bytt (och så länge Isadora tillverkar denna kommer jag ej byta märke!). Den sitter så bra!

7e44c19e7bdfd9af541df5aea1c8c2031ba13a89

Makeup remover

Sen tar jag bort allt med följande makeup remover från Emma S (min nya favorit!). Jag har använt olika och har en känslig hy men denna har blivit min nya favorit!

Generate

Ja då var mitt första ”sminkinlägg” gjord då. Det är bara kul att dela med sig av något som man känner man är riktig nöjd med!

13632831_275321282829618_466885324_o

Ha en skön dag!

/Lise

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..