Ödmjukhet

Att vara ödmjuk är en fin egenskap och en av de jag värdesätter mest av alla hos människor. Den egenskapen måste finnas i min yrkesroll men även hemma för att min relation skall fungera.

Idag under mitt och min PT William-Patriks pass tänkte jag mycket på mina kunder. Jag hade inte sovit mer än 3 timmar drygt, kom till träningen utan att ha ätit och kände väl inte att jag hade världens energi. Jag hade börjat jobba kl 05:45, haft kunder och hann bara byta om innan det var dax att köra igång med min PT.

Visst kunde jag lagt mig lite tidigare, gått upp ännu tidigare (fast 04:45 räcker gott och väl för mig!) så jag hade hunnit med frukost, planerat om och kanske lagt vår PT tid lite senare men nu BLEV DET INTE SÅ. Jag är bara människa, precis som du, och som mina kunder.

Under vårt pass idag tänkte jag mycket på mina underbara PT-kunder. Hur dem kämpar på många gånger och kanske inte alltid känner sig ”tipp topp” men ändå levererar och gör stora framsteg. Jag ser upp till alla dessa fantastiska människor och blev påmind över deras styrka flera gånger vilket var mitt drivmedel idag.

 

Ibland har man en förmåga att bara hämta det lilla extra som man kanske inte ens själv vet man har. Det är nyttigt att reflektera samt dra paralleller från andra till en själv.

Filmer och flera bilder  från mitt träningspass  finns på mitt Instagram (@korsedahl_pilates)

Ge dig själv en stor BOOST och massor av beröm – för att det är du värd. Lev fullt ut i alla lägen med en stor portion ödmjukhet.

Här får jag lite massage… (och nej hela passet såg INTE så här ut!) 

;)

Namasté,

Lise 🙂

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..