Sju låtar som ger eld i baken

Jag springer kanske helst till ljudet av naturen – fågelkvitter, vind i trädtoppar… Men när energin börjar ta slut och det är en bit kvar så är musik magiskt att ta till. Plötsligt blir stegen mycket lättare igen och den där ”fy fasen vad jobbigt”-känslan byts snabbt till en ”det här klarar jag lätt”-känsla. Här är några blandade låtar som just nu ger mig nytt springfokus på ett kick – och rejält med fart i benen.

7 eld i baken–låtar:

Runnin’ (Lose  it all) Naughty boy
Hard Time Seinabo Sey
Cut your teath Kyla La Grange
Turn down for what? DJ Snake
Indestructible Robyn
Hunger Molly Pettersson Hammar
Runaways Eclipse

träningslåtar

Sekunden efter ser man bara dammet efter mig…;-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..