Då var det Fredag igen!

Det känns som att tiden bara flyger iväg, dagarna går så fort och nu när det blir mörkt så tidigt på dagarna känns det verkligen som att tiden bara rinner iväg! Tur att det bli vintertid på söndag så att vi får ha ljuset lite längre på dagarna.

Camilla är i Polen och jobbar och jag och Polly har en myskväll och det är så skönt att hon blivit frisk igen och är tillbaka till sitt vanliga jag, det är inte lätt att vara liten och sjuk 🙁 Så svårt när man inte kan prata med henne och säga att hon måste ta de lugnt och vila för att bli bättre.

Idag kan jag meddela en annan nyhet, jag har fått mitt motstånd för min nästa match den 2 december på Superior Challenge klart. Det känns riktigt skönt att kunna gå ut med att jag kommer ta mig an Norsken Kim Tinghaugen, och det kommer att bli fullt focus på match för mig nu.

Har haft lite otur med sjukdommar, men nu mår jag bra igen och formen känns bra så den 2 december kommer jag vara redo!!

Bout Presentation Superior Challenge 16 we b slide Simon Sköld vs Kim Tinghaugen

Hoppas vi ses där, ni kan köpa biljetter genom att klicka här!

 

//Simon

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

I annonssamarbete med BETTER YOU

Ibland räcker tiden inte till

Vill börja med att be om ursäkt att det varit så tyst på bloggen från mig ett tag nu, har varit mycket hemma med försäljning av hus, sjuka barn, träning inför match, jobbresor och självklart åkte jag själv på en förkylning så att jag inte kunnat träna på en vecka men nu börjar det kännas okej och ska försöka mig på att träna lite imorgon igen.

Mig påverkar det enorm att inte vara fysiskt aktiv, jag går verkligen in i ett tillfälligt ”Depp-mode” men räcker med att jag känner mig okej och kan träna ett pass så är jag tillbaka igen till mitt vanliga jag. Jämför detta självklart inte med någon som är deprimerad, utan vet att det bara är tillfälligt för att jag inte kan träna, och det påverkar mig alltid med nu när jag har en match inom kort. Klart jag vill kunna träna och förbereda mig så gott jag kan. Sen är det så att det är nog ingen fighter så går igenom ett camp utan att det händer något, och hellre att jag är lite sjuk nu än en vecka innan match.

Jag studerar mycket fighting när jag är sjuk, det är mitt sätt att hålla hjärnan igång och tänka taktik och strategi under matchen, för det är en lika viktig del! Igår gjorde jag även en fotoshoot tillsammans med Lecharl och det var riktigt kul, men det är galet vad kallt det börjar bli här nu! Men det var ett bra tag sen vi gjorde något sånt och det var riktigt kul, passade även på att ta en fin bild med min bonusdotter som var på besök.

Nu när jag blev sjuk så kom jag självklart på att jag faktiskt har slarvat lite med mina vitaminer och det är väl alltid så när man blir sjuk att man blir lite extra eftertänksam. Jag burkar alltid ta Bärboost en gång om dagen, men när vi började städa inför visning så åkte alla mina vitaminer ut i garaget tillsammans med massa annat vi inte kunde ha stående framme och vet inte om det är en tillfällighet men det var då också förkylningen slog till, nu tar jag den självklart varje dag men överdoserar inte! Kommer inte heller skippa den när jag är frisk utan känns som att kroppen verkligen kan behöva ett bra tillskott för att hålla kroppen frisk fram till match.

Vill du veta mer om bär boost kan du läsa det här. Detta inlägg görs i samarbete med Better You =)

//Simon

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Wow, det snyggaste jag sett

För er som är MMA fans så var det verkligen en spektakulär helg med fantastiska matcher! Men den som är den snyggaste och då menar jag inte bara på UFC galan, utan också faktiskt bland de snyggaste om inte det snyggaste submisson avslutet jag sett inom MMA, ni får gärna tipsa mig om det finns något annan ni tycker är snyggare eller bättre som jag missat. Demetrious Johnson som i slutet av ett krysskast lyckas ta tag i armen, få över sin fot och koppla ett armlås innan motståndaren ens har hunnit landa och uppfattat vad som hänt. Här är verkligen ett fenomen och ja, världens bästa MMA fighter sett pound for pound!

Det ser nästan ut som ett uppgjort wrestling kast, men han gör det i match, och inte bara vilken match som helst, en titelmatch och inte bara vilken titelmatch som helst utan 11 gången han försvarar sitt mästarbälte, något ingen annan fighter har klarat av. Han kommer nu gå till historien och frågan är när det kommer komma en fighter som har möjlighet att komma upp i hans nivå och kunna besegra honom!

Det fanns många andra bra matcher också, men detta var definitivt den mest spektakulära med all uppbyggd press som finns runt en match av detta slag!

    1. Nej, men har varit dålig nu och det ber jag om ursäkt för!! Blev lite mycket att hinna med så hamnade lite efter med de! Men nu är det igång igen =)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..