Simon Sköld NY bloggare här

image001

Jag är jätteglad att vara ny bloggare här på Topphälsa och jag ser fram emot att kunna dela med mig av mina träningserfarenheter, tankar, tips, utmaningar och lite vad som kan hända i livet hos en träningsgalen pappa och MMA-fighter.

Jag tar gärna emot frågor, så var inte rädda för att fråga om det är något speciellt ni undrar över eller tror jag kan svara er på.

Finns så många olika inriktningar när det kommer till träning. Min specialité har alltid varit kampsport och fysträning då det är vad jag har tränat både mig själv men även mina kunder när jag jobbade som PT. Har absolut styrketränat en del genom min karriär och gör det fortfarande på regelbunden basis, men på ett helt annat sätt nu än när jag var yngre.

Jag har också skrivit en bok som heter Träning för latmaskar. Med den vill jag hjälpa latmaskar att komma igång med träningen, att få resultat med minsta möjliga insats.

Nu när det är sommar tänkte jag passa på att visa er lite hur jag tränar när jag inte är på min klubb flera dagar i veckan, utan klarar mig ganska bra med en skivstång, ett traktordäck och en cykel även att jag är elitidrottare.

Hoppas ni kommer gilla bloggen. Nu kör vi! // Simon

  1. Kul, kommer läsa med spänning. Så peppad av din bok som gjort att jag äntligen tränar med viss kontinuitet.

  2. Kul, kommer läsa med spänning. Så peppad av din bok och har äntligen börjat träna regelbundet tack vare dig och den.

  3. Hej Simon!
    Vad skulle du säga är absolut basic för ett hemmagym? Väntar med spänning på att din bok ska komma i brevlådan.

    1. En matta att kunna ligga ner på för att göra olika magövningar och ett par lätta hantlar. Har man det så kommer man väldigt långt. Ska du ge dig ut på mycket promenader eller joggingturer så se till att ha ett par bra löparskor för att undvika skador =)

  4. Hej Simon!

    Lycka till! Ser fram emot din egen blogg. Jag blev imponerad av dig & ditt föredrag hos oss på vår hälsodag. Märktes att du verkligen älskar träning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..