Nya lyan

Idag är det lördag och det är min vilodag så passar på att skriva ett inlägg som inte riktigt handlar om träning.

Vi har som jag berättat tidigare köpt en lägenhet som vi ska flytta på som ligger i SoFo på södermalm här i Stockholm. Igår var jag och hämtade nycklarna och det var en sån magisk känsla! Nu blir det lite renovering men vi ser självklart bara fram emot att få flytta in! Här är lite bilder hur den ser ut nu!

Så taggade på vår nya lägenhet!!

 

Ha en fortsatt trevlig kväll // Simon

 1. Elin skriver:

  Som Sofia-bo vill jag rek Olja och Oliv på Erstagatan. Det är ett par som följt sin dröm och öppnat en liten butik. Jag försöker gå dit ngra gg per månad för att stödja det lokala. Även blomsterhandeln på Erstagatan brukar jag gå till, av samma anledning. Har redan tipsat om Caffe Nizza och det gör jag gärna igen.

 2. Elin skriver:

  What! Lämna Gamla Enskede, mot söder, katterna då?!

 3. Sofia skriver:

  Så charmigt gammalt kök…

 4. Susanne skriver:

  Hej, hur gör ni med skola dagis, måste Charlie o polly byta det nu?

 5. Emma skriver:

  Här kommer kanske en konstig kommentar men om ni är sugna på att byta ut köket så kommer jag gladeligen och hämtar köksluckorna👋🏻👋🏻

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..