Måndagstips, en riktigt god Smoothie

Jag går lite i perioder med vad jag äter och mycket beror självklart på hur när jag är matcher, desto närmare match desto mer måste jag tänka på vad jag stoppar i mig för att både orka träna ordentligt och återhämta mig, samt gå ner i vikt för att klara invägningen. Men nu har jag kommit in i mitt Smoothie mode och tycker att det är de godaste som finns och gör det väldigt enkelt för mig.

Smoothie, simon sköld, mma, fitness, kampsorit, träning för latmaskar

Gör en rätt stor laddning varje gång så det blir ca 4 stora glas

Frysta jordgubbar och blåbär ca 500 gram

2-3 msk turkisk yoghurt

Lite kanel

5 dl vätska (vatten eller mjölk)

2 skopor protein pulver med vaniljsmak

Kör den riktigt ordentligt så att den verkligen blir lite fluffig, håller några dagar i kylen=)

Smoothie, simon sköld, mma, fitness, kampsorit, träning för latmaskar

Hoppas de smakar //Simon

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..