Bättra på immunförsvaret

Detta inlägg görs i samarbete med Better You

Nu är det höst och vi går verkligen mot mörkare tider, själv brukar jag då känna av lite extra trötthet, men tycker verkligen att ta Bär Boost varje dag hjälper till både att göra mig piggare och hålla förkylningen borta.

Bär Boost innehåller Vitamin D3 som bland annat bidrar till immunsystemets normala funktion, sen innehåller den också massa antioxidanter. Den kombinerar jag med Better You´s ekologisk gurkmeja som också är full med antioxidanter som motverkar fria radikaler som bryter ner våra celler.

Just nu kan ni köpa ett specialpaket för Immunförsvaret på Better You hemsida och få 3 st handbryggda ekologiska kombucha med matsmältningsenyzymer och probiotisk bakteriekultur!

Du hittar paketet och kan läsa mer om produkterna här

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..