Bokmässan, vilken helg

wow är nog det ordet som bäst skulle beskriva denna helg. Vi har varit och jobbat på bokmässan hela helgen och det har verkligen varit hur bra som helst. Trots demonstrationerna i lördags, som polisen verkligen hanterade hur bra som helst så har det varit riktigt bra.

Har varit full fart alla dagar och nu när vi sätter oss på tåget är det inte annat än att man känner sig väldigt trött i både kroppen och huvudet. Har varit många intervjuer, signeringar och även föreläsning med träning för latmaskar. Träffat massa härliga människor som och många trevliga samtal och diskussioner om träning.

Det har som sagt varit mycket jobb men jag har startat varje dag med träning, och det var verkligen den perfekta starten och imorgon börjar mitt camp inför match och varje dag kommer att räknas. Känns verkligen kul att gå in i den fasen och även om det stundvis kommer vara jobbigt så vet jag att det kommer kännas sjukt bra när det väl är dags för match att veta att jag har förberett mig 100 %

Här är lite bilder från mässan:

bokmässan, träning för latmaskar, kampsort, göteborg, the gentleman

bokmässan, träning för latmaskar, kampsort, göteborg, the gentleman

bokmässan, träning för latmaskar, kampsort, göteborg, the gentleman

Önskar er alla en trevlig söndagskväll!//Simon

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..