Nu har träningen inför match börjat

Idag är det exakt två månader kvar till min match på Superior Challenge i Eriksdalshallen. Tränat på bra under den första delen av hösten men nu trappar jag upp det lite till. Jag ligger på mellan 9-10 träningspass i veckan när jag närmar mig match, och jag har alltid minst en vilodag, vilket betyder att jag några dagar i veckan tränar två gånger. Det går riktigt bra att göra det bara jag vet när jag har min återhämtning så att jag vet att jag får vila också.

Har ett jobb som ger väldigt stora friheter till när jag kan träna, kan t.ex nästan alltid träna ett pass morgon eller dagtid vilket underlättar enormt då det gör att de inte påverkar familjelivet så mycket. Även om jag nu inför match självklart måste träna endel kvällar också, så blir det ändå mindre än tidigare. Det som är lite svårt ibland det är de när vi reser, vi var på bokmässan i helgen och jag tränade självklart där, men det blir ändå inte riktigt samma sak som hemma. Men fick ändå till två riktigt bra pass vilket behövdes.

Dock försöker jag även där göra det bästa jag kan men hjälp av planering, jag ser till att träna extra hårt dagarna innan eftersom jag vet att jag kommer träna mindre de dagarna när jag är bortrest så får jag mer ut av träningen jag gjort innan och under.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..