Paris & Vila

Har varit en riktigt bra träningsvecka, har kunnat köra dubbla pass måndag till torsdag vilket varit riktigt skönt, och fredag och lördag blir vilodagar och imorgon blir det två pass. Så en vecka där totalen ska bli tio träningspass och det är där jag måste ligga nu några veckor inför match för att bygga upp den fysiken och känslan i kroppen som behövs inför match.

Detta är något som tagit mig väldigt lång tid att förstå, när jag började träna karate och var 14 år så var det inte alls på den nivån, då var kvantitet det som jag strävade efter, att träna så mycket som möjligt, och mycket träning blev det, ca 15 pass i veckan och inte superbra sömn eller kost. Det gick inte heller, hade körtelfeber några gånger på ett år innan jag förstod att de inte fungerade att pressa kroppen så och det var dags att börja titta både på vad jag åt och hur mycket jag kunde återhämta mig. Det har gjort sån stor skillnad.

Idag tränar jag mindre och är i bättre form både fysiskt och psykiskt, och det är för mig ett fantastiskt resultat och ett bevis för mig själv att jag lärt känna min kropp, vet vad som behövs och gör den träningen som krävs samtidigt som jag ser till att återhämtningen får sin tid för att undvika sjukdomar och skador.

Igår flög jag tillsammans med Micke ner till Paris på en modemässa, ska bli riktigt kul att se vad den har att erbjuda och få lite inspiration för framtiden, vi flyger hem redan ikväll så är verkligen en kort visit, men ibland kan det vara bra bara för att bryta mönster och det som vi vill mest av allt, få inspiration.

Varit långa dagar med mycket jobb och träning så det var trötta ögon igår när vi kom fram!

//Simon

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..