Wow, det snyggaste jag sett

För er som är MMA fans så var det verkligen en spektakulär helg med fantastiska matcher! Men den som är den snyggaste och då menar jag inte bara på UFC galan, utan också faktiskt bland de snyggaste om inte det snyggaste submisson avslutet jag sett inom MMA, ni får gärna tipsa mig om det finns något annan ni tycker är snyggare eller bättre som jag missat. Demetrious Johnson som i slutet av ett krysskast lyckas ta tag i armen, få över sin fot och koppla ett armlås innan motståndaren ens har hunnit landa och uppfattat vad som hänt. Här är verkligen ett fenomen och ja, världens bästa MMA fighter sett pound for pound!

Det ser nästan ut som ett uppgjort wrestling kast, men han gör det i match, och inte bara vilken match som helst, en titelmatch och inte bara vilken titelmatch som helst utan 11 gången han försvarar sitt mästarbälte, något ingen annan fighter har klarat av. Han kommer nu gå till historien och frågan är när det kommer komma en fighter som har möjlighet att komma upp i hans nivå och kunna besegra honom!

Det fanns många andra bra matcher också, men detta var definitivt den mest spektakulära med all uppbyggd press som finns runt en match av detta slag!

    1. Nej, men har varit dålig nu och det ber jag om ursäkt för!! Blev lite mycket att hinna med så hamnade lite efter med de! Men nu är det igång igen =)!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..