Tbt – hur har det gått med målet?

För ett par veckor sedan sa jag självsäkert ”Jag ska gå ner till min målvikt (-2 kg) innan jag fyller 30!”

Så, hur har det gått? Är jag på min målvikt? Nej. Men hörni. Efter att ha hittat nedanstående bild inför min kompis möhippa kan jag konstatera tre saker: 1. Jäklar vad långt jag kommit, 2. Vad mycket bättre jag mår både i kroppen och i knoppen idag, 3. Min kompis Hanna är lika fantastiskt snygg då som nu!


Som ni vet (hoppas jag) är vägen till ett mål aldrig spikrak. Det är nog den absolut viktigaste lärdomen jag tagit med mig från min hälsoresa. Denna gång var inget undantag. Och det gör faktiskt ingenting. På riktigt. Jag var inne i ett riktigt bra flow och var så nära som 2 hg från målvikt. Sen kom möhippa, midsommar och massa andra anledningar för firande emellan.

Målet jag satt upp har helt enkelt inte varit tillräckligt ”urgent” för att jag skulle välja att bara fokusera på det. Jag har aktivt valt att njuta av varje tillfälle och kan gladeligen meddela att jag aldrig haft en bättre Juni. Jag älskar juni månad! Jag har skött mig jättebra i veckorna (gått på mättande dag) och njuuuuutit på helgerna (ibland lite väl mycket) och haft det otroligt roligt men vänner och familj. Och jag är glad! Dels för att jag trots livsnjuteriet har tappat 1 kg men framförallt för att jag mår så bra i både kropp och knopp.

Ibland är det okej att inte nå sina mål. Ibland är det okej att prioritera annat och ofta kanske det är precis det vi behöver.

Nu ska jag hålla i mina sunda vanor i 1,5 dygn till. Sen hörni. Sen är det 30-årsfirande för hela slanten!

________________________

Vill du vara säker på att du får koll på nya inlägg? Följ mig på Facebook!
Vill du se fler foton? Kika in på @sundarejennie på Instagram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..