sundarejennie blogg

Vad är min dröm i livet? Det enda jag egentligen vill, är att alla ska må bra. Att ”må bra” innebär väldigt mycket olika saker för olika människor, och det viktigaste att förstå är vad det innebär för dig! Jag har insett är att träning och bra mat tillför så mycket positivt i mitt liv att många av de där andra småsakerna inte längre tar så stor plats.

Min resa till ett hälsosammare liv började senvåren 2012. Jag kommer fortfarande ihåg dagen då jag mötte upp min sambo efter jobbet och sa ”Nu har jag bestämt mig, från och med idag ska jag leva hälsosamt”. Sedan dess har jag gått ner över 30 kilo, bland annat med hjälp av Viktväktarna, och är i mitt livs form.

Här på bloggen är mitt mål att ge dig en så avdramatiserad bild av ett hälsosamt liv som möjligt. Istället för en massa coola träningskläder, omöjliga träningspass, häftiga hälsoevents och måltider som kräver 300 ingredienser och en personlig kock, kommer du att se:

– Inspiration kring hur du kommer igång med sin hälsoresa
– Enkla recept som alla (trots stressigt jobb eller 10 barn) kan laga
– Snabba träningspass
– Tips på hur din förändring blir långvarig
– Mycket, mycket mer (typ hela mitt liv)!

För det är precis så mitt liv ser ut. Jag jobbar heltid (minst) som marknadschef, jag reser tre dagar i veckan och har ett stort socialt umgänge som gillar att samlas kring mat och vin på helgerna. Utmaningarna är många – men jag kämpar på. Jag är helt enkelt en vanlig tjej, med ett helt vanligt liv, som valt att bli mer hälsosam och kämpar på med vardagens utmaningar.

Med denna blogg vill jag visa dig att du inte behöver sätta ditt härliga liv på paus för att bli hälsosam. För det är först när du inser att det går att leva sunt OCH roligt som det kommer att bli långvarigt.

Häng med!

Vill du vara säker på att du får koll på nya inlägg? Följ mig på Facebook!
Vill du se fler foton? Kika in på @sundarejennie på Instagram!