Lyssna på mitt samtal med Titti Schultz idag på P4 Extra!

Om du vill lyssna till radioinslaget på P4 Extra där jag och Titti Schultz idag hade ett härligt samtal om våra kärleksspråk så klicka här. Det blev en väldigt fin och lättsam pratstund. Jag hoppas att den goa känslan förmedlades ut i etern.

331D0ADD-D873-4C98-9D62-D04D92821FE3

Lämnade studion med en riktigt skön känsla som sedan förstärktes ytterligare när jag plockade upp min mobil och såg att den var sprängfull med fina meddelande från er som lyssnade till direktsändningen. Tusen tack för det! Ni är så himla goa!

Och när vår förläggare Louise meddelade att vår bok, som släpps imorgon, tog sig direkt tillbaka upp på topplistan efter radioinslaget, då tog jag faktiskt några glädjeskutt. För det innebär ju att ännu fler snart kommer ha boken i sin hand och därmed bli relationsexperter och få lyckligare relationer. Det är stort! Och väldigt vackert!

Här kan du klicka för att lyssna till radiosamtalet. Hoppas du gillar det! Love! 

40AB0720-1895-419F-A7C1-3A379E19EF30
Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Lyssna gärna på P4 Extra på tisdag 14.30!

Slå gärna på P4 Extra imorgon 14.30, för då samtalar jag och Titti Schultz  om våra olika kärleksspråk och resonerar bland annat om varför det så lätt blir fel i våra relationer även om avsikten kan vara så himla god.

A2C35B3D-226F-4760-AE79-D99FDAABDB95

Ps. Kunde inte låta bli att vila en stund bland vitsipporna efter morgonens löprunda. Dessa små vårtecken! Man blir ju bara så himla lycklig!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Här är jag. Så som jag ser ut.

Här är jag. Så som jag ser ut. Utan makeup eller fixat hår. Skönt ibland att låta platt-tången vila och strunta i att sminka sig. Precis som att det andra gånger är härligt att lägga tid på att göra sig fin. Jag tycker om både och. Tänker faktiskt att jag inte behöver välja.

50B7286F-E93A-44A4-8501-2F0147B43B4B

Och jag lägger inte heller någon värdering i hur andra människor väljer att göra. Tycker inget är bättre eller sämre. Utan anser att alla är fria att få vara precis så som de önskar.

När många rasar över att det i sociala medier bara läggs ut fördelaktiga bilder förstår jag inte riktigt varför. Har vi inte alltid valt att sätta in de bilder vi tyckte var finast i våra fotoalbum. Och i det valde vi bort de foton vi ansåg mindre fördelaktiga. Och har inte vi människor alltid, i alla årtusenden och i alla kulturer ägnat oändligt mycket tid åt att putsa oss och göra oss fina. Olika ideal, men samma fenomen.

Så om någon väljer en fin bild, lägger en liten retusch och ett vackert filter tänker jag att det är lika samma. Bara ny teknik och andra möjligheter. Kanske inte så mycket att rasa över. För vi vet ju att det är så. Precis som vi vet sedan länge, att bilder i magasin är tillfixade.

Tycker att vi människor generellt sätt rasar lite för mycket och respekterar varandras val lite för lite. Låt var och en få vara som den önskar och visa upp det den vill. I min värld är allt lika bra. Bara olika. Och det fina är ju att vi, i den här sociala världen, kan välja att följa dem som inspirerar och avfölja dem som inte gör det. Skönt det där ändå! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

  1. Bra skrivet, du har helt rätt! Jag själv lägger inge större vikt vid smink mer än när de verkligen händer något så som middag, fest eller bröllop… så mitt flöde är mest osminkat’

  2. På sätt och vis tycker jag att du har rätt. Men samtidigt är jag kluven. För jag tycker samtidigt att vi har ett ansvar. Alldeles för många ungdomar mår dåligt över utseendepressen och det perfekta liv som visas upp i sociala medier. Som ung kan det vara svårt att förstå att det som ser så perfekt ut kanske inte alls är det om man skrapar på ytan. Jag tror det är viktigt att hitta balansen mellan det äkta och tillfixade/perfekta.

    1. Det finaste vi som föräldrar kan göra är nog att jobba med våra barns självkänsla och självförtroende och lära dem om hur vår värld idag ser ut. Ge dem verktyg för att hantera livet, tycka om sig själva och inte jämföra sin insida med det som andra väljer att visa upp. Tror inte att utvecklingen går att bromsa, men tänker att vi i den utveckling som sker behöver hitta sätt att förhålla oss och göra aktiva val. Pratar mycket med min dotter om detta. Och vi båda väljer bort bloggar, bloggar, instagramkonton och även annat om det inte får oss att må bra. Men det är inte enkelt. Det håller jag med dig om. ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..