Nya yinyogaklasser på studion!

Eftersom i stort sätt alla mina yogaklasser och event är fullbokade året ut är det många som har hört av sig och undrat när det kommer ut mer som går att boka in sig på. Därför känns det kul att kunna berätta att jag lagt upp tre eventklasser som går av stapeln på min studio i Göteborg som nu går att boka plats på.

Närmare bestämt:

🖤15/9 – 2,5 timmar rofylld yinyoga

🖤24/11 – 2,5 timmar yinyoga med fokus på en stressfri december och en härlig jul

🖤9/12 – 1,5 timmar yinyoga med fokus på änglakort och dess budskap om vad du behöver bli klar med för att kunna starta upp det nya året på bästa tänkbara sätt

Om du klickar här kommer du direkt till bokningarna, så att du lätt hamnar rätt direkt om du vill boka in dig. Varmt välkommen!

BE398A3A-D0C0-4A67-8D07-62476610A438

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Som vi njuter!

Igår kom vi äntligen till Bokenäset min dotter och jag. Som vi längtat efter att åter få besöka denna oas. Vi älskar verkligen att vara här. Lugnet. Att få tid tillsammans utan massa brus och yttre stimuli. För platsen bjuder in till precis det. Tid att bara vara. Andas, njuta och tillåtas gå i sin egen rytm.

60617D1E-373E-4505-9918-44D251A9BE20

Vi bor så, så fint!

0A5B08CD-3B5B-4873-867D-DDCAEB9536B0
78F35497-3AC2-46E7-A806-B60718806CE4
C1AC52A2-2713-4D41-8576-5A343C69C3DA

Vår lägenhet har utsikt över vattnet. Sitter just nu på balkongen i solen och skriver detta. Blickar då och då upp för att mötas av denna vackra vy.

CD6318F0-D640-421E-8D0F-76FA87810EF7

Svårt att inte gå ner i varv här. Något jag tror att vi alla behöver då och då. Min dotter och jag fyller på med så mycket energi vi bara kan dessa dagar. För nästa vecka börjar jag jobba igen och Rebecca skall få ge sig ut på nya, stora äventyr.

B565DDB3-492A-4DC0-82D3-5C714DF05D0D

Vi tar det lugnt. Går långa promenader längs med vattnet och vidare ut på den vackra landsbygden. Pratar, tränar, yogar, vilar, läser böcker och lagar god mat tillsammans. För det fina här är att man kan välja mellan att fixa mat själv i lägenheten eller gå ner till den superfina restaurangen och beställa in något gott.

C82555A9-E71F-4648-BCA8-EE53EF8F9715
9C4A0722-6903-4762-BBF9-42E11E24B88E

Imorgon skall vi mysa på SPA:et här. Lite träning först och sen bastu och bad i poolen. Det blir fint det. Vem vet, kanske blir det tom bastu och dopp i havet. Vi får se!

Har bestämt mig för att verkligen varva ner och plocka bort så mycket brus jag bara kan. Så mobilen och datorn är undanlagd mestadels av tiden. Tycker att det är så skönt och funderar på hur jag skall kunna få in mer mobilfritt även på hemmaplan. Upplever att andra blir stressade av att inte få tag i mig. Har själv inget behov av att hela tiden vara uppkopplad och nåbar. Hur tänker du kring det? Vad gör man när omgivningen blir irriterad och stressad över att det tar tid innan man responderar? Tips och goda råd mottages gärna!

63253BFC-5595-41AB-90C8-F027AD7E2BD8

Kramar! Å

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Den viktiga egentiden!

Uppskattar innerligt att få se mig om i världen och umgås med varma, fina människor. Men för att kunna njuta av det fullt ut behöver jag då och då få dra mig tillbaka och vara för mig själv i hemmets lugna vrå. Följa min egna rytm och ork.

Så efter en vecka full av härligheter skall det nu bli mysigt att ha några dagar för mig själv. Ladda batterierna och fylla på med energi.

Så som man behöver när man är introvert som jag.

Vet att människor runt omkring kan tolka det som att man inte vill vara med dem eller inte uppskattar det man gör tillsammans. Men det är precis tvärtom. Jag tycker väldigt mycket om det. Men för att kunna delta behöver jag regelbundet ladda mina batterier. Och enda sättet är i stillhet med mig själv. Utan några som helst krav eller förväntningar. Bara få vara i mina egna behov för en stund.

Processed with VSCO with ka1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Njuter av att bara vara i min egen rytm. Precis tränat. Sen mys i soffhörnan i hemmets lugna vrå.

Inget konstigt egentligen. Men jag vet att det kan uppfattas så om man inte förstår hur en introvert person fungerar.

När man är introvert tappar man sin energi när man är i samvaro med andra medans en extrovert då istället fyller på med energi.

Så det finaste man kan ge någon som är introvert är faktiskt möjligheten att få vara med sig själv. Så länge som det behövs för att ladda batteriet. För sen kan man återigen ge sig ut i det sociala livet och njuta av det.

Nu är jag nyfiken – vad är du? Introvert eller extrovert? Och hur påverkar det ditt liv tror du?

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

  1. Kan man vara någonstans mitt emellan? Jag tycker väldigt mycket om att vara själv och bara få vara. Få bry mig bara om mig själv, det är därför jag uppskattar tidiga morgnar där jag är själv. Men jag tycker också om att träffa andra människor och vara social.

    1. Man kan tycka om både och. Uppskatta att vara själv samtidigt som man njuter av det sociala samspelet. Men frågan är när du fyller på med energi. Är det i ensamhet eller i samvaro? ❤️

  2. Känner igen mig så mycket, är också introvert. Är helt slut efter en hel helg med nära och kära, medans min man som är extrovert blivit pigg och energisk. Viktigt för mig att vara medveten om varför vi är så olika, och att det också är något positivt då han ”drar med” mig på saker som jag annars skulle valt bort😊.

    1. Fint när man förstår varandras olikheter och kan ge varandra respekt och kärlek i det ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..