Fyra korta möten om dagen som stärker din kärleksrelation!

Att vara i en relation innebär att man väljer att man vill vara i den, men förutom viljan krävs det även omsorg och en hel del arbete för att man skall må bra i kärleksrelationen.

handinhand

Det finns ett tips som kan låta lite banalt, men som verkligen fungerar och som sätter tonläget i din relation. Och det är att skapa fyra möten med sin partner varje dag där man ger varandra ett kärleksbudskap i all enkelhet. Och dessa fyra möten är:

  1. När ni vaknar på morgonen
  2. När ni går hemifrån för dagen
  3. När ni kommer hem efter jobbet
  4. När ni går och lägger er

 

Hur skulle då ett kärleksbudskap kunna se ut vid dessa olika tillfällen? Ja variationen är såklart precis lika stor som det finns dagar och olika personer, men här är några exempel på hur det skulle kunna se ut en vanlig dag:

När ni vaknar på morgonen ”god morgon älskling, jag hoppas att du har sovit riktigt gott” eller ”god morgon hjärtat, vet du vad, ligg du kvar och sov en stund till så fixar jag frukosten idag”

När ni går hemifrån ”ha en fin dag idag”  eller ”lycka till med ditt möte idag och kom ihåg att hur det än går så älskar jag dig massor” 

När ni kommer hem ”vad härligt att du är hemma älskling!” eller ”har du haft en bra dag?”

När ni går och lägger er ”sov nu riktigt gott” eller ”tack för en väldigt mysig kväll”

Det som är viktigt är att ni verkligen skapar kontakt vid dessa fyra möten. Att det är närvarande möten. Ett sms räknas inte (om ni inte är iväg ifrån varandra såklart) och att stå och tjoa i hallen när man kommer hem efter jobbet räknas inte. Utan gå fram till varandra, ge varandra en kram och säg det goa varma till varandra. Och mena det du säger.

Och kanske viktigast av allt, se det inte som en tävling. Vem som tar initiativ oftast. Det spelar ingen roll! Det viktiga är att mötas oavsett vem som startar det hela.

Prova under ett par veckor och se vad som händer. Det funkar. Jag lovar!

”Love is a beautiful thing”

  1. Gunnel skriver:

    Vet att det är viktigt, som du för fram i en god relation. Lever man i ett långt äktenskap, så är det lätt att glömma bort.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..