Adventskalender – En god gärning om dagen!

Förra året skapade jag en kalender på Facebook som jag kallade för En god gärning om dagen!

Den blev så omtyckt och flera skrev då till mig att jag var tvungen att LOVA att den skulle komma tillbaka även detta år. Och ett löfte – ja det håller man! Så med start den 1 december börjar vi sprida värme, kärlek och glädje till våra medmänniskor.

original_handmade-bunting-advent-calendar-red-and-blue

I den här adventskalendern får du varje dag en enkel uppgift att ta dig an som bidrar till att få dina medmänniskor att må lite extra gott. Men eftersom det är omöjligt att göra en god gärning utan att glädjen hos mottagaren smittar av sig på dig, kommer du samtidigt få uppleva hur din känsla av välbehag och lycka ökar under dessa 24 dagar.

Jultider handlar i mångt och mycket om att skänka lite mer värme och omtanke till sina medmänniskor. Men det är också något vi mer och mer tappar bort i jakten på den perfekta julklappen och det mysigaste glöggminglet. Men den här julen har du möjlighet förändra, genom att varje dag göra en god gärning. Att göra skillnad. Det kan vara allt från att ge någon en komplimang till att ringa det där samtalet till någon i din närhet som aldrig blir av.

Varje morgon, här på bloggen, kommer jag att lägga upp dagens enkla uppdrag. Lägg gärna en kommentar i kommentarsfältet och dela med dig om hur du upplevde att utföra dagens uppgift. Och om du dessutom vill dela med dig i sociala media och berätta om vad du ägnar dig åt för att sprida värme, så använd #engodgärningomdagen så att vi alla kan gå in och kika och bli inspirerade och glada av de olika inläggen.

I en skakig värld tänker jag att det bästa vi kan göra som en motreaktion är att sprida mycket värme, omtanke och glädje. Och ju fler vi är som gör detta, desto större effekt får vi!

Jag berättar om adventskalendern redan nu, för jag hoppas att du är med och att du dessutom vill dela och sprida budskapet om den här adventskalendern vidare bland dina nära och kära! För tillsammans kan vi göra skillnad! På riktigt!

Kramar! Åsa

Untitled-10

Instagram: @asanyvall #engodgärningomdagen

LOADING..