Lucka 6: Skicka ett handskrivet brev eller vykort till någon du tycker om

Handen på hjärtat. När tog du dig senast tid att med omsorg välja ut ett vackert kort eller brevpapper för att skicka till någon? När gav du dig ordentligt med tid att sitta ner och författa ett handskrivet brev till någon, där du berättar hur du har det – vad du tänker och känner? Ett kort eller ett brev som skulle betyda väldigt mycket för någon i din närhet.

Du har för några dagar sedan skickat sms och berättat för några personer som du har i ditt liv vad de betyder för dig. Med vad jag förstår en riktigt fin och varm respons. Nu får du möjlighet att ta det ett steg längre. Genom att låta någon få ett handskrivet kort eller brev, utan någon speciell anledning såsom födelsedag eller för att det är jul. Utan där anledningen är att den här personen är viktig för dig.

12289735_1068794773155432_8046655385234752280_n

Att du just skall skriva för hand och posta brevet är för att du dels skall unna dig den här tiden att få ta det lite lugnt. Dels för att vi knappt får handskrivna kort eller brev längre, vilket gör att upplevelsen kommer bli så mycket starkare för mottagaren.

Nu sprider vi lite mer värme och omtanke och unnar oss samtidigt att det får gå lite långsamt i en värld där det mesta går i ett rasande tempo.

Ha en fin dag!

Instagram: @asanyvall  #engodgärningomdagen

  1. Katja skriver:

    Postat brevet idag! <3 nu gjort gårdagens. Och göra dagens lucka. Så ska bli kul att få svar sen från mottagaren, återkommer mer det.

  2. Katja skriver:

    Gör den senare ikväll, för firar Finlands Nationaldag idag! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..