Lucka 7: Se dig själv. Dina fina sidor och egenskaper.

Nu har du under en veckas tid varje dag ägnat dig åt att visa omtanke till dina medmänniskor. Tusen tack för att du är med och bidrar med värme och glädje! Jag tror verkligen att vi kan göra skillnad genom att se det goda och agera på det.

Så idag är det din tur. Idag skall du få vända fokus till dig själv. Idag blir nämligen din uppgift att se dig själv och ägna tid åt att uppmärksamma dina fina sidor och egenskaper. Och därefter fira dig själv för allt gott du bär inom dig.

MindfulEating_3

Avsätt tid, någon gång under morgonen eller förmiddagen och skriv ner (utan censur och utan att jante knackar på dörren) minst 10 saker som du tycker om hos dig själv. Minst 10 saker som du är stolt över. Det finns inga begränsning, du kan skriva betydlig fler, men du får inte sluta förrän du har skrivit ner minst 10 saker.

Ta sedan fram den här listan som du skrivit och läs igenom den några gånger under dagen och fyll dig själv med den härliga känslan av att vara precis så härlig som just du är. Att du är unik och underbar, precis för den du är.

Bara det att du har valt att vara med och göra en god gärning om dagen i den här adventskalendern säger en hel del om ditt varma hjärta och nu skall du få hylla dig själv för den du är. Så fundera över vad du idag vill göra för att fira dig själv och hylla ditt unika jag. För alla dina fina egenskaper och för att du är en av dem som sträcker ut en hand till dina medmänniskor!

Tack för allt du bidrar med och njut nu av att få uppmärksamma alla dina fina sidor! Och unna dig att fira ditt härliga jag genom att unna dig något extra!

Instagram: @asanyvall  #engodgärningomdagen

  1. Elin skriver:

    En god vän, en tålmodig, och utanför boxen tänkande och börjar bli uthållig

  2. Katja skriver:

    Vilken härlig lucka! <3 skrev ner och firade/unnade genom att läsa ett härligt magasin/läsning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..