Galet gott! Går snabbt att slänga ihop och är dessutom nyttigt!

Måste bara tipsa om ett mellanmål som jag fullkomligt älskar! Mejerifritt och glutenfritt. Det går dessutom att slänga ihop på några minuter. Perfekt även om du är sugen på något gott!

Så här går du tillväga:

IMG_0204

1. Öppna den kylskåpskalla kokosmjölken. Använder du konserv-variant så häll av vätskan och lägg sedan den krämiga kokosmjölken i en skål och mjuka upp den genom att röra runt den med en gaffel.

2. Skär äpplet i små bitar och lägg över kokosmjölken.

3. Strö över kanel och avsluta sedan med att strö en näve cashewnötter över allt.

4. Jag brukar röra ihop allt innan jag avnjuter den. Mums!

IMG_0213

Det här går att variera på många olika sätt. Ha bara kokosmjölken som bas och lägg sedan till sådant som du tycker om.

Ytterligare en favorit för mig är att mosa en banan med kokosmjölken och sedan strö över nötter och blåbär.

Och gillar du lakrits är det supergott att blanda i lite lakritspulver i kokosmjölken och sedan strö över färska hallon.

Älskar när det går snabbt, går att variera, smakar gott och dessutom är nyttigt! 

Instagram: @asanyvall

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..