Överraska dig själv idag!

Låter det konstigt. Ja, kanske. Men om du bortser från det och istället tänker på vad som skulle göra dig riktig glad just idag? Kanske en krispig fin bukett med tulpaner, ett långt bad, en skön massage, en ny bok, en härlig promenad eller kanske en onödigt lång lunch med någon du tycker om.

Visst är det skönt! Att få ägna en stund åt att fritt få tänka på vad som gör en glad. Men stanna inte där. Bestäm dig för att just idag ge dig precis det som du längtar efter. Överraska dig själv och finn lösningar på något som kanske till en början känns både konstigt och lite larvigt.

IMG_0244

För det är faktiskt ljuvligt! Insikten i att man så många gånger kan påverka sin egen dag genom att ta reda på vad som skulle göra dagen lite bättre. Och därefter finna sätt för att ge sig själv det som behövs få att den där goa känslan skall infinna sig. En känsla av välbehag.

Det behöver inte vara stort. Oftast tvärtom. För i det lilla bor oftast det stora.

Nu skall jag ägna en liten stund åt att kroka tag i vad jag behöver idag för att den här dagen skall kännas lite extra härlig. Och sedan unna mig det. Det kommer bli underbart! Ha en toppendag!

Instagram: @asanyvall

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..