Hoppla, vilken vecka!

Söndag. Härliga söndag!

Så ljuvligt att få vakna utan klocka. Gå upp och fixa en kopp kaffe och sen krypa ner i soffan men en bra bok. Inga måsten. Inget krav. Kan få bara vara för en stund. Det är lyxigt!

IMG_1910

Har haft en intensiv, men rolig vecka. Arbetat alla dagar och kvällar med olika ärofyllda uppdrag. Får fortfarande ofta nypa mig i armen för att förstå att jag nu på riktigt får ägna mitt liv och min tid åt det som är meningsfullt och härligt för mig. Att dörrar fortsätter att öppnas och att roliga uppdrag presenteras för mig. Magi. Verkligen, magi!

Och tänk att jag varje dag får träffa så härliga människor. I terapirummet, på yogamattan, på event eller här via bloggen eller i mina sociala kanaler. Är så tacksam för alla dessa möten. Alla fina mail och all viktig respons. Mitt jobb vore ingenting utan er. Vi gör det här tillsammans! Så tack till dig!

Idag har jag en lite lugnare dag. Inget som står på agendan förrän min varma yinyogaklass ikväll. Kikade in för att se hur bokningarna ser ut och blir överväldigad när jag ser att det återigen kommer vara en full klass med massor av varma, fina energier. Längtar till klassen ikväll. Längtar alltid till mina klasser. Att få sprida yinyogan är så ljuvligt. Älskar den själv så enormt mycket och blir glad när andra får uppleva samma sköna känsla den ger.

I fredags mötte jag upp min härliga vän Annika Sjöö. Vi skulle äta lunch på Kajskjul 8 och lyssna till Frida Boisens föreläsning och digital succé. En föreläsning med många bra tips. Hon är inspirerande och skön den där Boisen. Skönt att få tid också att prata och skratta med Annika. Dela tankar om högt och lågt. Det är livskvalitet. Vänner är viktiga och dyrbara.

IMG_6041

Sedan på kvällen åkte jag iväg på ett roligt uppdrag till ett glatt gäng där jag pratade om våra kärleksspråk och hur dem påverkar alla våra relationer. En workshop jag fullkomligt älskar att hålla eftersom det ger så många verktyg och insikter som leder till en mer positiv syn på de relationer vi har runt omkring oss. Det blev en superhärlig kväll. Stort engagemang och många intressanta och bra frågeställningar.

På lördag var det dags att få hålla 90 minuters yinyoga för 150 glada deltagare på NeoLifes Yinyogaevent på Arken Hotel & Art Garden SPA. Temat jag hade på klassen var att våga drömma stort och följa sitt hjärtas väg. En riktig WOW-upplevelse blev det. Fantastisk dag på alla sätt och vis! Tack NeoLife för ert proffsiga arrangemang och för förtroendet. Tack alla sköna deltagare! Era varma ord och kramar kommer jag bära med mig länge!

IMG_6097

När jag kom hem igår efter att ha hälsat på min bror en sväng och sedan handlat, var jag ganska trött. Så jag fixade lite mat och landade sedan i min soffhörna. Med tända ljus och stillhet. Så skönt och värdefullt. Den där balansen mellan aktivitet och vila som är så enormt viktig för mig. Balans mellan det introverta och det extroverta. Intensitet och lugn.

Nästa vecka blir också en härlig vecka. Något lugnare dock. Ser fram emot att få möta mina klienter i samtal och att hålla yogaklasser. Kanske lite extra mycket eftersom jag veckan därpå kommer vara ledig. Så vill du yoga med mig så passa på under nästa vecka. Då kan du boka in klasser med mig tisdag och torsdag på Studio Yogaheart. Eller söndag på Yogaroom. Klasserna jag har på måndag och onsdag är redan fullbokade. Men det finns platser kvar tisdag, torsdag och söndag.

Ha en fortsatt fin söndag!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

 

 

 1. Hejsan du härliga energispridare!!

  Fantastisk läsning, underbart att få jobba med det man älskar och som berikar livet!!
  Vad kul att du genom mod, beslutsamhet och visioner nått dit, wow!!
  Jag hoppas att många blir inspirerande!! Att ha en värdefull vardag är så härligt och värdefullt tycker jag!! Helger, ledighet och semester ska ju bara vara lite skön inpspirerande njutbar avkoppling från det där andra roliga tycker jag!!

  Ha en härlig tisdag och tack för att du påminner mig om klokskaper (är det ens ett ord?)

  Kram från Liselott i Helsingborg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..