Livet. Så lätt att ta det för givet…

Tro att det är oändligt. Men det enda vi säkert vet är att våra dagar är räknade redan från den dag vi föds.

IMG_6268

Idag fick jag en påminnelse om hur skört livet är och hur snabbt saker och ting kan förändras. Det ruskade om mig ordentligt och fick mig att inse hur viktigt det är att sluta vara rädd. Att våga misslyckas och göra fel. Acceptera att alla inte förstår eller vill gå vid ens sida. Men trots det ärligt följa mitt hjärtas väg. Att se det goda. Lyfta och hylla. Göra mitt bästa för att bidra. För jag vill leva mitt liv levande, så att jag den dag jag går över kan somna in med ett leende. Med visshet om att jag gjorde det som var viktigt och betydelsefullt.

För vad finns det egentligen att vara rädd för? Om man nu ändå vet att dagarna är räknade, varför skjuta upp det som är viktigt och får dig att må bra!

Gå ut och fånga din dröm vetja! Du har inget att förlora men kanske massor att vinna! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..