Tröttmössa!

Livet snurrar på. Lite för snabbt just nu. 

Men inte så det är någon fara. För jag är fullt medveten om att jag behöver pausa och ge mig själv återhämtning. Och jag kommer ge mig själv det i morgon förmiddag. Skall sova ut, ta en långsam lång promenad. Andas och bara vara. Äta gott och vila. Ta tillbaka kraften och fylla på med energi.

IMG_6348

Jag har lärt mig att ta kroppen och själens signaler på allvar. Klarar av att ha intensiva perioder, men när kroppen talar till mig så lyssnar jag numera. Och ger mig det jag behöver. För att orka. För att må bra.

Och nu skall jag krypa upp i soffhörnan efter en lång dag. Landa i mina intryck och tillåta mig en stund av stillsam reflektion. Skönt och välbehövligt!

Ta hand om dig!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..