Kämpa på eller ge upp?!

Fredag kväll. Dagen har fullkomligt sprungit iväg. Är igång med ett projekt som tar nästan all min vakna tid just nu och kommer så göra ett par veckor till. Längtar efter att få berätta, men kan inte göra det riktigt ännu. Men snart.

Har haft en stund hemma nu på kvällskvisten som jag ägnat åt att sätta musik och positioner till morgondagens härliga yinyogaklass. Då skall vi få njuta av yogan i hela 2,5 timmar. Så, så skönt att unna sig rejält med tid. Låta kroppen och själen få komma till ro. Och kanske hitta något viktigt svar inuti. Något som behöver få bli synligt. Yinyogan är så fantastisk på så vis att den både jobbar med att mjuka upp bindväven samtidigt som man får som en aktiv, skön meditation som kan ge fina svar på frågor man bär på. Är nog lite tjatig – men jag fullkomligt älskar den här yogaformen! Den är magi för mig.

heart-quotes

Idag när jag har fixat och donat har jag reflekterat en del kring drömmar och visioner. Tänker att det är så lätt att tro att det där skall komma av sig själv. Man blickar ut och ser människor förverkliga sin längtan och får en bild av att det är enkelt och i ständigt flöde. Kanske tänker man också att personen i fråga har haft tur. Men om jag funderar på hur det är i min omgivning så är det inte alls så. De som lever sina drömmar och förverkligar sina mål har kämpat ordentligt. Det har inte kommit gratis. Men de har haft en övertygelse om att det är möjligt även om det är svårt. Även om det blir en del motgångar på vägen har de tagit nya tag. Aldrig blivit något offer och lagt ansvaret hos någon annan utan faktiskt skapat sin egen väg. Hårt arbete, men med en passion och lust. De har inte har gett upp. Kämpat lite till. Upp igen. På det igen.

Och det är nog det som skiljer dem som vi tänker har lyckats eller har haft tur. De har inte gett upp. De har kämpat vidare mot det som är viktigt. Medan de som står vid sidan om och upplever att alla andra har tur, kanske är dem som gav upp lite för snabbt eller aldrig vågade ta klivet. Givetvis av en mängd olika orsaker.

Men bär du på en dröm. Har du en längtan. Bli då nyfiken på hur viktigt det är för dig att få närma dig den. För är det viktigt så bestäm dig för att börja röra dig i den riktningen. Det kommer säkerligen inte alltid vara enkelt. Man får oftast skala av och offra något. Ramla och slå sig. Bli besviken och sviken. Men är det viktigt kommer det vara värt det. Så håll inte krampaktigt fast vid något du ändå inte mår bra av. För kanske kan din trygghet och ditt välbefinnande se ut på ett annat sätt? Bara du vet. Men är din dröm viktig för dig så börja ta det där lilla steget. Redan nu. Vad finns det att vänta på? Varför fortsätta att skjuta fram? Livet går snabbt. Gör ditt yttersta för att leva ditt liv så levande du bara kan. Det tycker i alla fall jag att du är värd!

Ha en fin start på helgen! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..