Jag ska bara…

Solen skiner och det är lite sådär friskt krispigt i luften. En riktigt fin höstdag. Borde stanna upp i detta och bara njuta. Behöver det för jag är så galet trött. Så, så trött!

IMG_6388

Förstår att jag just nu balanserar på en fin lina. Signalerna larmar och skriker vila! Jag viskar tillbaka ”jag ska bara…”

För är inne i en av mina kanske mest intensiva perioder någonsin. Visste att det skulle vara så och har planerat för det. Men missade att planera in livets oväntade händelser. Så återhämtningen har fått stryka på foten och det blir tydligt hur viktig den är för att orka. För att njuta. För att hålla.

Det här livet är så fantastiskt. Så mycket att hela tiden lära sig och hantera.

Och ja, jag ska vila… jag ska bara…

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..