Välkommen till min dröm! Ett nytt kapitel i livet!

Tjoho! Med pirr i magen och glädje inombords kan jag nu berätta att jag från och med måndagen den 30 oktober kommer öppna min alldeles egna studio på Stigbergsliden 5 i Göteborg.

IMG_6453

En studio där du kommer kunna njuta av olika yogaklasser och även gå i terapi eller coaching hos mig. Men inte nog med det. Du kommer också så småningom ha möjlighet att boka in härliga behandling eller liknande. Fina själar kommer finnas i studion och sprida sin energi på olika sätt. En oas som kommer utvecklas och växa fram successivt. I lugn och skön takt.

Det har varit otroligt härligt att ha fått driva studio tillsammans med Ulrika, men vi växte snabbare än vi någonsin hade kunnat förvänta oss. Så när chansen dök upp för mig att få möjlighet att signa på denna lokal blev det ett naturligt steg att ta. Jag har suttit helt fullbokad med klienter och har haft ett stort behov att kunna öppna upp för fler tider för att kunna ta in de klienter som sedan länge köat på tider. Så det känns fint att nu ha möjlighet att kunna erbjuda tider till dem som länge har burit på en längtan att få komma igång och jobba med sig själva och sin framtid.

Lokalen jag har kommit över är väldigt speciell. Jag tror att man antingen kommer tycka väldigt mycket om den eller inte alls uppskatta den. Den kallas för en ”New York ateljé” och är lite ”rå” i sin stil. Men jag älskar den. Det kanske inte är en traditionell yogalokal, men för mig känns den helt rätt. För jag är ju inte själv så traditionellt yogisk. Den är 4,2 i takhöjd och består av en yogasal i botten med två behandlingsrum plus ett loft där man kommer kunna slå sig ner och ta en kopp the och bara chilla.

IMG_6446

Ambitionen är att det här skall bli en oas dit man kan komma för sitt välbefinnande. Gå i samtal, ta en yogaklass och kanske unna sig en skön behandling för att sedan landa i sina intryck i soffhörnan en stund. Det kommer som sagt var få växa fram successivt. Allt kommer inte vara klart och schemat kommer inte vara helt fyllt från dag 1. Men det finns något härligt i det också. Ett steg i taget mot drömmen.

Vill du boka in dig på någon yogaklass hos mig from den 30/10 så klickar du bara in här: https://timecenter.se/regnskensamtalyoga Och vill du följa med på resan och se hur lokalen utvecklas successivt så häng med via min facebooksida: https://www.facebook.com/regnsken/ eller på Instagram under @asanyvall

Det här är galet stort och magiskt på riktigt. En dröm som går i uppfyllelse. Att få skapa och utforma en plats som helt och hållet handlar om välbefinnande och fina energier. På mitt alldeles egna sätt. Det är helt fantastiskt! Om någon hade sagt att jag skulle vara där jag är nu, när jag hoppade ut i friheten för mindre än ett år sedan hade jag aldrig trott på det. Men nu är jag där. Galet på riktigt! Så sluta aldrig drömma min vän. Var lite modig och följ din längtan. För kan jag, då kan verkligen alla. Lovar!

Jag hoppas att du vill komma till Regnsken Samtal & Yoga och sprida dina sköna energier. För känslan i studion kommer vi skapa tillsammans. Längtar efter att få välkomna dig!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

 1. Stort grattis och lycka till!
  Det blir perfekt för dig!
  Synd jag bor så långt bort annars hade jag kommit förbi.
  Kram

 2. Godmorgon min sköna.🌞Det här är ju så roligt. Stort grattis till Dig underbara Åsa. Känns som jag kommer att tillbringa många tillfällen där. Bamsekram från mig.💞

 3. Så kul och spännande det låter!!
  Härligt när drömmar blir verklighet 😀
  Ser fram mot att komma och besöka dig i framtiden!!

  Stor KRAM från Helsingborg!! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..