Fixa och dona!

Dagarna springer fram just nu. Högt tempo. Mycket att göra och saker som behöver fixas. Jag är trött. Men jag mår bra.

Imorgon går mitt yogaevent Happy Yoga av stapeln i vackra Varberg. Det skall bli så otroligt härligt att få dela yoga och skapa fina möten hela dagen. Alltid så spännande att se vilka energier det blir. För hur mycket förberedelser och engagemang man lägger än ner är det först när man är på plats som allt blir som det ska. För sådana här event skapar vi tillsammans. Deltagare och inspiratörer. Allt beror på inställning och hur vi möter varandra. Jag hoppas att vi kommer få en varm, inspirerande och glädjefylld dag!

Så idag är det mycket fix för mig inför morgondagen. Plus att jag skall en sväng till nya studion för att visa den för några finingar som eventuellt kommer finnas i studion och erbjuda härligheter. Ser fram emot att snart kunna lägga ut yogaschema och annat. Men några saker skall först få landa rätt.

Ha en underbar fredag! I Göteborg skiner solen idag. Ljuvligt!

Instagram: @asanyvall
Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..