Reflektion och återblick

Det är dags att lämna ytterligare en månad bakom oss. För mig innebär det att unna mig extra tid för återblick och reflektion.

Den här månaden har varit väldigt speciell. En månad full av både glädje och sorg.

Jag förlorade min älskade faster. Hon fick sin vila, men hos mig väcktes sorg och ledsenhet.

Jag köpte en ny studio för att få möjlighet att ta emot fler klienter och skapa min alldeles egna oas för välbefinnande. Varje ledig stund har ägnats åt att komma iordning för att kunna öppna dörrarna den 30 oktober. Allt är inte helt på plats, men det får nu växa fram lugnt och fint. Och jag älskar redan studion, så så mycket! Jag kunde berätta om de fina inspiratörer som kommer finnas i studion och hålla sköna klasser! Kom och häng med dem nästa vecka vetja! Blev fullständigt överväldigad av den varma responsen på lokalen. Vilken lycka att ni gillar den och trivs att vara där!

IMG_7054

Mitt yogaevent Happy Yoga! gick av stapeln och jösses vilken fantastisk dag vi fick tillsammans. Tack vare grymma deltagare och inspiratörer som gemensamt skapade en ljuvlig känsla.

Och så hade jag glädjen att få åka upp till vackra Tällberg och jobba med bästa Christer Skoog och möta underbara deltagare på ToppHälsas Logout-läger. Vilken magisk helg vi fick.

Och igår kunde vi äntligen släppa omslaget och titeln på boken som kommer inom kort. Så stort och galet roligt!

Tack alla som på olika sätt har förgyllt oktober månad för mig! Tack livet för allt du lär mig! Nu tar vi oss an november månad och gör något bra av den!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

LOADING..