Värme, gemenskap, skratt & svett!

Vaknar upp på Playitas på Fuerteventura med en riktigt go känsla i kroppen! Längtar efter att få starta igång dagen. Så underbart att få tillbringa tid tillsammans med alla ljuvliga deltagare och fina kollegor.

Vi kommer fylla våra dagar med träning, yoga, dans, simning, löpning, powerwalks, föreläsningar, god mat och härligt sällskap. Dessutom i sol och värme på en supermysig plats. Tänk att man kan få ha det så här bra!

Igår var det full fart. När vi landat och kommit till hotellet tog superproffset Matilda emot oss och tog sedan mig och D-flex på en snabb rundvandring för att visa vart vi skulle hålla våra klasser på kvällen. Sedan var det snabb check-in för att byta om till yogakläder för att hålla en mysig yogaklass. Så skönt att få sträcka ut kroppen efter en lång resdag. Därefter snabbt ombyte för att möta upp alla ledare innan välkomstmötet. Vi skålade i bubbel och åt sedan en god middag i restaurangen för att därefter få lyssna till inspirerande Christer som föreläste om vikten av att röra på sig, men även berättade om sitt spännande världsrekord på cykel genom Europa för Viggo Foundation.

IMG_7309

Idag startade jag dagen med en kopp kaffe och fina samtal med Pamela Andersson och Helene Arkhem med den här vackra vyn framför oss.

IMG_7317

Tog mig sedan ner till platsen där jag skulle hålla morgonyogan. Blev lycklig när jag blickade ut över alla varma, fina deltagare. Vilken ynnest att få möta dessa juveler! Temat för klassen var att finna sin intention med veckan. Lyssna in vilka behov man har för att kunna möta dem på ett bra sätt och få ut det som man mår bäst av här och nu.

Sen var det dags för frukost. Så gott! Hade glädjen att få ha sällskap av D-Flex, Matilda och Malin. Så många goa skratt. Grymt sköna kollegor!

Körde ett eget svettigt och skönt träningspass med Matilda och njöt extra mycket av stunden på solstolen efter att kroppen fått sig en rejäl genomkörare.

IMG_7320

Mitt egna, personliga lilla mål den här resan handlar om att komma igång med min träning. Ni som följer med mig här på bloggen vet att de sista månaderna har varit väldigt intensiva. Och tyvärr har jag gjort det man inte skall göra… jag har lagt träningen åt sidan. Men nu är det nya tag. Det känns riktigt bra!

Ha en go tisdag! 

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..