Sjukt nöjd!

Så sjukt nöjd över att jag tog mig ut på kvällens löprunda! För efter en lång arbetsdag var soffhörnan sannerligen lockande… Men jag har bestämt mig och har ett starkt varför vilket gjorde att jag ganska snabbt hittade rätt i tanke och känsla. Så snörade på mig skorna och stack ut i mörkret. Och jösses vad skönt det var! Kroppen njöt och tankarna rensades. Och nu är jag så galet tillfreds och nöjd!

Finns det något du längtar efter att påbörja för att må bättre så kanske du kan ägna en stund åt att fundera över ditt varför. Vad är orsaken till att du vill lyckas med din förändring? Ge dig inte förrän du hittar ett varför som berör och verkligen betyder något för dig. För när du har ett starkt varför är det lättare att hålla motivationen uppe och lyckas med det du föresatt dig.

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..