Härlig yogadag!

Vilken lycka att få fylla studion med härliga yogisar som idag med nyfikenhet och glädje ville prova olika yogagrenar!

Johanna startade med en mysig Mediyogaklass. Så skönt att stilla och fint få väcka kropparna. Därefter tog Maria vid och gav deltagarna en härlig Hathayogaklass. Perfekt för att jobba med styrka, stabilitet och rörelse. Sedan var det min tur att få ta ner yogisarna i en rogivande Yinyogaklass. Lugnt och skönt. Temat för dagen var vila och närvaro. Något vi alltid behöver, men kanske extra mycket nu i december månad som för många är extra intensiv. Vi avslutade dagen med glöggmys och härliga samtal på loftet.

Tack alla för en riktigt mysig förmiddag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..