Helt galet! På riktigt, helt galet!

Ett år! Idag, för exakt ett år sedan vaknade jag upp till ett helt nytt liv. Ett liv där jag släppt min trygga anställning för att kasta mig ut i friheten. Jobba i helt egen regi. Om det var läskigt. Ja! Om det var härligt! Ja! Om jag har ångrat det någon gång. Aldrig!

När jag nu blickar tillbaka på mitt första år som helt egen känns det näst intill surrealistiskt. Så mycket jag fått uppleva. Så många spännande möten och härliga uppdrag. Känner mig så tacksam. Så galet tacksam!

Har tillåtit mig att blicka tillbaka på året som gått och tänkte dela med mig av det, för vem vet, kanske kan det inspirera någon att ta det där steget. Att våga följa sin dröm. Vem vet…

Bara någon dag in i mitt nya liv fick jag det totalt överraskande och fortfarande helt makalösa beskedet om att min artikel ”10 saker du önskar att andra förstod när du drabbats av utmattninssyndrom” var 2016 års mest virala artkel. Helt otroligt. Min artikel. Tänk att den blev den mest lästa artikeln under 2016 i Sverige. Det är för stort för att kunna ta in. Fortfarande alldeles för stort.

Jag har under det här året öppnat min alldeles egna yogastudioRegnsken Samtal & Yoga. En liten oas där jag tar emot mina modiga, fina klienter och håller yogaklasser. Har också lyckan att få ha några juveler till yogalärare som håller klasser hos mig. Så fint att få jobba med människor som har hjärtat på rätt ställe och som möter alla som träder in i yogasalen med värme och medmänsklighet. Det gör mig lycklig!

Det var något jag bestämde mig för, i min nyfunna frihet, att enbart arbeta och omge mig med fina själar. Människor med goda avsikter som vill andra väl. Som gärna lyfter andra när tillfälle ges. För mig är det enormt viktigt. Och det är lyxigt att nu kunna välja, men också välja bort. För mig finns ingen konkurrens. Det finns plats för oss alla. Tror väldigt mycket på att se och lyfta varandra.

Jag har tillsammans med Annika gett ut boken MATIVATION. Men förstår ni! Vilken känsla det är! Även detta har jag lite svårt att landa in i. Att få genomföra en dröm tillsammans med en av sina allra bästa vänner är magiskt. Varje stund vi har delat kring boken och alla stunder vi har framför oss är ren, pur glädje. Älskar att tillbringa tid med Annika och att vi nu har fått skapa det här gemensamt är fantastiskt roligt. Att feedbacken på vår bok dessutom är superfin gör oss såklart väldigt glada!

Jag har haft glädjen att få jobba på många olika resor och event. Bland annat en underbar yogaresa på Mallorca med Karin Rosell. Varit med på NeoLifes stora yogaevents. Har varit på Playitas och jobbat på ToppHälsas träningsresa med bland annat D-flex, Lofsan, Oscar Jöback, Josefin Lillhage, Pamela Andersson, Christer Skoog och Freddie Nyholm. Kört träningsweekend på Hooks Herrgård och Logout-läger i Tällberg för ToppHälsa. Dessa tillfällen är så vansinnigt härliga. Jag önskar att alla, någon gång i livet, unnar sig en sådan här resa. Det är så livsbejakande och härligt!

Jag och Jeanette hade vårt första power up-event i Falkenberg där vi hade med oss Per Holknekt, Emma Igelström, Joels Wästgårds och Aina Thunem. Plus en massa härliga utställare. Ett koncept där vi ville bryta mot det normativa. Där vi får vara precis som vi är. Där vi kan ha vilka kombinationer som helst. Göra en tatuering i pausen, ta ett glas bubbel och fälla en tår vid en berörande föreläsning. Och vilken helg vi fick. Det är fortfarande nyp-mig-i-armen-känsla på det vi fick uppleva där och då. Minnen att spara i hjärtat för alltid. Så galet roligt att Jeanette har kommit in i mitt liv. En nyfunnen kollega, som har blivit en riktigt nära vän. Den energin som uppstår när vi är tillsammans är så fin. Vi kan prata om allt. Högt och lågt. Bus och upptåg i kombination med livets svårigheter.

Mitt eget yogaevent-koncept sjösattes och gick av stapeln i Varberg under namnet Happy Yoga! Syftet med konceptet är att lite grand frångå det som oftast erbjuds i yogavärlden och lägga det på en mer lättsam nivå. Ett evenemang där man inte behöver ha praktiserat yoga eller förstå ens vad yoga handlar om. Likväl som man kan vara en inbiten yogini. En möjlighet att som deltagare få vara precis där man är och i det bli mött varmt och kärleksfullt av lärarna som är med och håller klasser. Jag hade med fyra fantastiska yogalärare. Omsorgsfullt utvalda inom olika yogagrenar för att ge deltagarna bästa möjliga upplevelse. Malena Billeqvist hade medicinsk yoga, Karin Rosell hade Yin/Yang-yoga, Johanna Alvin hade en Vinyasaklass och Isabel Holmqvist Hathayoga. Själv bidrog jag med Yinyoga och Meditation. Mysig dag i vackra Varberg.

Efter viss övertalning skrev jag min egen berättelse om hur jag drabbades bland annat av blodproppar på grund av stress i livet. Det blev en fin artikel i ToppHälsa. Att göra det var läskigt och utlämnande. Men kändes också viktigt. Att responsen blev så varm och fin när den publicerades gjorde mig så berörd. Att få ta del av alla mail och berättelse från er läsare om hur ni på olika sätt drabbats och hur ni fann förtröstan i min text gjorde det värt det. Fler artiklar har publicerats under året. Bland annat ett uppslag om yinyoga plus att jag fick dela med mig av ”min vecka” i ToppHälsa.

I maj blev jag presenterad som ToppHälsas expert i magasinet. Svarar sedan dess varje månad på frågor som läsarna skickar in som rör det inre välbefinnandet. Ärofullt och viktigt uppdrag.

Jag bloggar här och tycker att det är så fint att ToppHälsa väljer att lägga så mycket fokus på vår insida. Att jag får ha det här utrymmet och skriva om allt det som känns viktigt kring vårt inre perspektiv. Alla era kommentarer och de mail jag får från er visar på hur viktigt det är att vi tillåter oss att även låta insidan få utrymme. Tack för allt ni berättar och delar med er av. Det betyder väldigt mycket för mig.

Förutom allt detta har jag glädjen att ha fullbokade yogaklasser och njuter av att få vara ute på olika event och företag för att sprida yinyoga. Kul att allt fler anammar denna härliga yogaform!

Jag har hållit väldigt många föreläsningar och workshops under året. Tycker det är fantastiskt att fler och fler företag faktiskt satsar på sina anställda och deras välbefinnande. Heja er! Har också haft glädjen att få jobba på företag med konflikthantering och chefscoaching.

Att jag dessutom är helt fullbokad vad gäller klienttider, med lång kö för att få komma in är också en ynnest. Att få det förtroendet är så stort. Väldigt stort. Att få följa dessa modiga klienter en bit på deras livsväg är helt fantastiskt. Vilken ynnest! Härligt också att allt fler väljer att ta hand om sin insida och unnar sig att prioritera den.

Tänk. Allt detta (och mer därtill) på bara ett år. Svårt att förstå. Att få uppleva allt det här. Jag är så tacksam! Så, så tacksam!

Och nu startar ett helt nytt år upp, med massa nya spännande uppdrag. Det här livet är bra härligt! Om vi bara fångar det och gör det allra bästa av det. Tillåter oss att gå igenom svårigheter för att lära oss på det och göra nya val framåt. Att våga hoppa var inte enkelt. Det var mycket vånda och oro. Men jag är så glad att jag följde mitt hjärta. Stod i min sanning och hoppade. Och om jag kunde. Då kan du. Det kanske innebär en del förberedelser. För det behövs oftast. Göra sig redo. Men att varje dag göra något som tar dig närmare din dröm är kanske den viktigaste investeringen i ditt liv. Du är värd att ha det gott! Verkligen värd att få leva ett liv som du trivs med!

Tack alla ni som jag på ett eller annat sätt har haft äran att få möte under det här året! Det är ni som gör mitt jobb så fantastiskt! Som gör att jag nästan varje morgon vaknar med ett leende på läpparna! Tack!

Instagram: @asanyvall

Hemsida: www.regnsken.se

  1. Wow, så mycket berikande och inspirerande!! Och tänk att du förhoppningsvis har många, många spännande, utvecklande och alldeles underbara år framför dig!! Vilken tur att du vågade, både för din egen skull och för alla oss runt omkring!!! 🙏🏻❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..